De Duurzame Podcast

DDP25 - De toekomst van laadpalen - Mark de Raaij (Blue Current)

September 06, 2022 Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Season 2 Episode 2
De Duurzame Podcast
DDP25 - De toekomst van laadpalen - Mark de Raaij (Blue Current)
Show Notes

Slimmer, sneller en voordeliger je elektrische auto opladen klinkt goed, maar hoe slim is dat eigenlijk. Is dat snel laden wel zo belangrijk als we denken? Directeur van Blue Current, Mark de Raaij verteld ons hoe Blue Current zich onderscheidt van andere laadpaal leveranciers. Hij behandelt een van de grootste angsten van mensen als het gaat om overstappen op elektrisch rijden en vertelt waarom deze zorgen in veel gevallen helemaal niet nodig zijn. 

Samen duurzaam is de missie van Blue Current. Hun doel is zoveel mogelijk laadpunten te realiseren. Tegelijk moeten deze zo min mogelijk zichtbaar zijn. In 2025 hoopt het bedrijf dan ook helemaal klimaat positief te zijn. Mark vertelt hoe zij als bedrijf oplossingen bedenken om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken voor de mens en wat zij doen om sneller laden mogelijk te maken. 

Ook verteld Mark wat er zou gebeuren als de hele wereld elektrisch zou gaan rijden. Benieuwd naar het hele verhaal? Aflevering 25 staat voor je klaar! 

-------------Belangrijke links-------------
Website Blue Current: https://www.bluecurrent.nl

Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ 

Interesse om te werken bij De Duurzame Adviseurs? Check: https://deduurzameadviseurs.nl/vacature-duurzame-adviseur/

Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar welkom@deduurzamepodcast.nl

Help ons!
Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!