Metropolis M - Podcasts

Feedback Ep.2 Kunsthal KAdE - Lara Stolwerk

June 22, 2023 Metropolis M Season 2 Episode 2
Metropolis M - Podcasts
Feedback Ep.2 Kunsthal KAdE - Lara Stolwerk
Show Notes

Na de Appel in Amsterdam ben ik in Kunsthal KAdE, in Amersfoort. Deze zomer staat daar Wonderbaarlijke wezens, een tentoonstelling naar aanleiding van het 75-jarige bestaan van DierenPark Amersfoort. Op de website van Kunsthal Kade staat 'al eeuwen is de mens geïnteresseerd in de bijzondere dieren die op aarde rondstruinen'. En dus struin ik rond met Lara Stolwerk, een van de curatoren van Wonderbaarlijke wezens. Ik ga ook naar het DierenPark, waar een aantal kunstenaars is gevraagd om nieuw werk te maken. De tentoonstelling is precies drie maanden te zien, van 3 juni tot en met 3 september.

Feedback is opgenomen, geschreven en gemonteerd door Alix de Massiac. Het geluid is gemaakt door Nathalie Bruys, op de opgenomen geluiden die je hoort na. Dat is het werk van de Griekse geluidskunstenaar Daphne Xanthopoulou bij de projecties van Sofia Crespo en het Dinobos in DierenPark Amersfoort. Het geluid is gemixt door Tom Ruijg. De grafische vormgeving is gemaakt door Elisabeth Klement.

Met dank aan Kunsthal KAdE, en in het bijzonder Lara Stolwerk en Christel Rengers. En dank aan Jacco Olivier, voor het inspreken van zijn eigen werk.