Metropolis M - Podcasts

Feedback Ep.3 Bonnefanten Museum - Rod Summers

July 20, 2023 Metropolis M Season 2 Episode 3
Metropolis M - Podcasts
Feedback Ep.3 Bonnefanten Museum - Rod Summers
Show Notes

De regels van Rod Summers, een Britse kunstenaar, zijn simpel: alle mail art die binnenkomt krijgt sinds zijn afstuderen in de jaren zeventig aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht een antwoord. 

In het Bonnefanten in Maastricht staat Everything that came in got an answer, een tentoonstelling gecureerd door Joep Vossebeld en Martín La Roche. Zij maakten samen met Summers een selectie uit zijn archief gewijd aan vijf decennia uitwisseling tussen vreemden en vrienden, gestuurd door kunstenaars uit de hele wereld. Begeleid door Vossebeld en Summers loopt Alix de Massiac door de tentoonstelling op zoek naar de verhalen die de kunstbrieven met elkaar verbinden. Kom luisteren naar het klepperen van kunst in de postbus, en het waaien van de frisse wind door het museum. 

 Feedback is opgenomen, geschreven en gemonteerd door Alix de Massiac. Het geluid is gemaakt door Nathalie Bruys en gemixt door Tom Ruijg. De grafische vormgeving is gemaakt door Elisabeth Klement. Met dank aan Joep Vossebeld, Rod Summers, het Bonnefanten en de redactie van Metropolis M.