PodcastLeaders Podcast

13. [Zomerse PodcastLuisterTips] Een zomerserie voor PodcastInspiratie

June 03, 2022 Marleen Toxopeus Season 1 Episode 13
PodcastLeaders Podcast
13. [Zomerse PodcastLuisterTips] Een zomerserie voor PodcastInspiratie
Show Notes

We bewegen weer richting de zomer, vakantie en meer vrijetijd. Ideaal moment om vanuit je strandstoel, hangmat of tijdens het reizen nieuwe Podcasts te ontdekken. Daarom maak ik een zomerserie voor jou met PodcastLuisterTips. En dat is ontstaan als volgt...

"Welke Podcasts luister jij?" is een vraag die ik bijna dagelijks stel en die mijzelf ook gesteld wordt door mijn klanten en mensen uit mijn netwerk. 

Podcasts luisteren is zo gaaf en divers, voor verschillende doeleinden inzetbaar. Ter ontspanning of als je iets (nieuws) wilt leren, je wilt laten inspireren. Het zit allemaal verpakt in dit mooie medium. 

En als je PodcastMaker bent of wilt worden, dan kun je heel veel inspiratie halen en leren van de Podcasts die er al zijn.

Zelf luister ik graag en vaak naar podcasts. Tijdens het koken, rijden, wandelen, in de trein, sporten, ik doe het overal en vaak ook heel bewust niet. En bij iedere nieuwe podcast leer ik weer iets nieuws, waarmee ik mijn eigen podcast en podcastbereik verbeter.

Met de vakantie en meer vrijetijd in aantocht introduceer ik voor jou mijn serie met Zomerse PodcastLuisterTips. Iedere week kom ik met een nieuwe titel waar ik enthousiast over ben. Vertel ik kort wat ik er zo gaaf, leerzaam of bijzonder aan vind. Zodat jij inspiratie hebt om podcast te luisteren en daarmee als bonus handvatten krijgt en inspiratie op doet voor je eigen podcast.

In deze aflevering vertel ik je waarom ik deze zomerserie speciaal voor jou maak en wat ik hoop dat jij eruit gaat halen voor je eigen Podcast en Podcastbereik. Luister meteen via de player hierboven.