PodcastLeaders Podcast

21. [Zomerse PodcastLuisterTips] Jeugdjournaal Podcast

July 01, 2022 Marleen Toxopeus Season 1 Episode 21
PodcastLeaders Podcast
21. [Zomerse PodcastLuisterTips] Jeugdjournaal Podcast
Show Notes

Het Jeugdjournaal, we zijn er allemaal mee opgegroeid en onze kinderen nu ook. Sinds 2021 publiceert het Jeugdjournaal ook wekelijks een podcast aflevering waarin een vraag van een luisteraar centraal staat. Waarom deze podcast interessant is voor jou als (aanstaand) podcastmaker dát vertel ik je in deze PodcastLeaders Podcast aflevering.

Luister de aflevering via de player hierboven.

Over de Zomerse PodcastLuisterTips serie:
Met de vakantie en meer vrijetijd in aantocht introduceer ik voor jou mijn serie met Zomerse PodcastLuisterTips. Iedere week kom ik met een nieuwe titel waar ik enthousiast over ben. Vertel ik kort wat ik er zo gaaf, leerzaam of bijzonder aan vind. Zodat jij inspiratie hebt om podcast te luisteren en daarmee als bonus handvatten krijgt en inspiratie op doet voor je eigen podcast en het verbeteren van je podcastbereik. 

Luister ook naar de andere Zomerse PodcastLuisterTips. Via deze link vind je ze allemaal onder elkaar: https://podcastleaders.nl/podcast

Heb jij een Podcast die niet mag ontbreken in onze Podcast Koffer? Stuur me deze dan door via marleen@ondernemerstrainer.nl en vermeld in de mail ook waarom jij juist deze podcast zo inspirerend en leuk vindt.