PodcastLeaders Podcast

23. [Zomerse PodcastLuisterTips] Vader

July 15, 2022 Marleen Toxopeus Season 1 Episode 23
PodcastLeaders Podcast
23. [Zomerse PodcastLuisterTips] Vader
Show Notes

Ouderschap daar wordt veel over gesproken in de media, meestal door moeders. De Podcast Vad3r brengt hier verandering in. Waarom deze Podcast ook leuk is voor jou als moeder, dat vertel ik je in deze aflevering. En natuurlijk ook wat jij er als (bijna) podcaster uit kunt halen.

Luister de aflevering via de player hierboven.

Over de Zomerse PodcastLuisterTips serie:
Met de vakantie en meer vrijetijd in aantocht introduceer ik voor jou mijn serie met Zomerse PodcastLuisterTips. Iedere week kom ik met een nieuwe titel waar ik enthousiast over ben. Vertel ik kort wat ik er zo gaaf, leerzaam of bijzonder aan vind. Zodat jij inspiratie hebt om podcast te luisteren en daarmee als bonus handvatten krijgt en inspiratie op doet voor je eigen podcast en het verbeteren van je podcastbereik. 

Luister ook naar de andere Zomerse PodcastLuisterTips. Via deze link vind je ze allemaal onder elkaar: https://podcastleaders.nl/podcast

Heb jij een Podcast die niet mag ontbreken in onze Podcast Koffer? Stuur me deze dan door via marleen@ondernemerstrainer.nl en vermeld in de mail ook waarom jij juist deze podcast zo inspirerend en leuk vindt.