Külföldre Mentem Majd Jövök Szórakoztató Talk-Show

14. adás: Pálfordulás - Egy érzelmileg felkavaró „hazalátogatás” története. Vigyázat! Veled is megtörténhet!

July 11, 2022 Külföldi élet, lóvé és sztorik
Külföldre Mentem Majd Jövök Szórakoztató Talk-Show
14. adás: Pálfordulás - Egy érzelmileg felkavaró „hazalátogatás” története. Vigyázat! Veled is megtörténhet!
Show Notes

Gyere kövess minket facebookon! klikk ide: KÖVETÉS
Weboldalunk: kulfoldrementem.com

ISMÉT EGY ZSENIÁLIS SZTORI ÉS INTERJÚ! 

Ha már meghallgattad Puzsért, a Friderikusz Podcastet, Balázsékat és szeretnéd feltenni a pontot az i-re, gyere és ugorj fejest velünk ebbe az epizódba, ahol egy magyarországi hazalátogatás okozta pálfordulás részleteit vesszük górcső alá.

Külföldi magyarként, kiváltképp ha már sok sok éve külföldön élsz és dolgozol, akkor valószínűleg időnként te is hazalátogatsz, csakúgy mint tette most a show egyik műsorvezetője Peti, aki két év után "ugrott haza" a családjával tizenhárom napra látogatóba.

Egy korábbi adásban kifejtette, hogy abszolút nincs a terveik között a hazaköltözés, jó életük van, családi ház, szép autó, jól fizető munka, mindaz ami otthon sokaknak nem adatik meg.

Mégis, a hazalátogatás régi sebeket tépett fel, sok szép emlék jött a felszínre és a család fantasztikusan érezte magát.

Ez és más történések - az adásból kiderül - elvezettek egy beszélgetéshez arról, hogy vajon érdemes lenne-e hazaköltözni most vagy a közeli jövőben Magyarországra.

Mielőtt kapásból rávágod, hogy NEM! SZÓ SEM LEHET RÓLA! érdemes meghallgatni Peti gondolatmenetét, ahol számbaveszi a lehetőségeket, beavat minket abba, hogyan is gondolkodtak ők erről családi szinten, a pro és kontra és hogy érzelmileg mit váltott ki belőle a hazalátogatás.

RÖVID DE NAGYON ÉLVEZHETŐ ADÁS NEKED! 
1 ÓRA KIKAPCSOLÓDÁS!!!

GYERE ÉS HALLGASS BELE!

JÓ SZÓRAKOZÁST!

ROLI PETI ÉS MATYI
A műsor készítői

https://kulfoldrementem.com
https://facebook.com/kulfoldrementem