Pot k ravnovesju z Uršo

#13 Jaša Gala Bombač: DELOVANJE ZEMLJE IN ČLOVEKA V 5D MATRICI

April 07, 2023 Urša Milavec
Pot k ravnovesju z Uršo
#13 Jaša Gala Bombač: DELOVANJE ZEMLJE IN ČLOVEKA V 5D MATRICI
Show Notes

Jaša je nekdanja osebna trenerka, ki je skozi opazovanje človeških teles in gibanja človeških teles spoznala, da jo bolj kot pravilno izveden gib zanima občutek, ki človeka giba. Njeno spoznavanje človeka jo je vodilo vedno globje v telo, na celično raven, kjer je vse energija. 

Glavni duhovni preboj je doživela pri 27 letih kot posledico psihofizičnega zloma, ki je povzročil dvig kundalini energije in s tem nenadno širitev zavesti. V procesu spoznavanja svoje duše se ji je odprlo tudi polje notranjega vedenja (aspekta višjega jaza) kako se bo v prihajajočih letih razvijala zavest človešva, skozi kakšne spremembe bo šlo človeštvo, kako se lahko človek pripravi na prehod, ki nas čaka kot človeštvo itd. in se sedaj posveča utelešanju tega vedenja ter prenosu teh učenj naprej drugim. 

Na podkastu se pogovarjava o odnosu prebujenega človeka do: sebe, ljubezni, odnosov, smrti, ravnovesja, miru, trpljenja, otrok,… Jaša je zelo napredna duša od katere se lahko veliko naučimo, zato priporočam poslušanje podkasta vsem, ki raziskujete širši aspekt naših življenj.

Vse Podkaste si lahko pogledate tudi v VIDEO različici TUKAJ