Pot k ravnovesju z Uršo

#14 Uroš Ferlin: DISLEKSIJA, HEKANJE ČASA IN OSEBNI VPLIV

June 01, 2023 Urša Milavec
Pot k ravnovesju z Uršo
#14 Uroš Ferlin: DISLEKSIJA, HEKANJE ČASA IN OSEBNI VPLIV
Show Notes

Uroš Ferlin raziskuje človeške potenciale in uči hekati čas. Pomaga odkrivati in pokazati zgodbe uspešnih ljudi, ki so uspeli narediti preobrat na bolje v življenju.  Raziskuje navade pri obvladovanju časa. Razvil je metodo "Identity circle" za odkrivanje edinstvenosti v poslu.  
Je ambasador Inštituta za disleksijo, ki je dislektično razmišljanje spremenil v vrlino. Verjame, da sta posel in dom povezana in da je za zadovoljno življenje najbolj pomembno biti to kar si in živeti v trenutku. 

Na podkastu se pogovarjava o tem kako ga je disleksija zaznamovala v otroštvu in kdaj je odkril, da je dislektik. Kako razmišlja dislektik in kje so njegove prednosti. Pa o njegovem poslanstvu, ki je odkrivanje in grajenje osebnega vpliva v poslovnem svetu. Pa o času in načinu njegovega procesiranja in uporabe. O hvaležnosti in česa ga trening ju jitsua uči.

Topel, avtentičen in inspirativen podkast, ki ga priporočam v poslušanje vsem staršem, otrokom in odraslim, ki živijo z disleksijo, kot tudi vsem, ki jih zanima kaj so ključne sestavine osebnega vpliva in dobrega upravljanja s časom.

Vse Podkaste si lahko pogledate tudi v VIDEO različici TUKAJ