#32: Veroniek Jacobs - De kunst van het groeien
Zwarte Zwanen of Onbekende Opportuniteiten (ex-Buspraat)
More Info
Zwarte Zwanen of Onbekende Opportuniteiten (ex-Buspraat)
#32: Veroniek Jacobs - De kunst van het groeien
Jan 20, 2023 Season 1 Episode 32
Joris Evens

“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
 
 

Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

 

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…


In deze opname heb ik Veroniek Jacobs te gast in mijn busje in gesprek over mindset, keuzes maken en bewust tijd maken om je dromen in te vullen.
 
 

 

Wie is Veroniek:

Veroniek Jacobs is een ervaren consultant, trainer en mentor met een specifieke focus op persoonlijke ontwikkeling (groei) bij startende ondernemers tot ervaren ondernemers. Vanuit haar ingenieursopleiding heeft ze een zeer analytische blik en waarneming waardoor er snel resultaten worden geboekt.

Zij faciliteert en coacht mensen in groeitrajecten (zowel omzet, marge als levenskwaliteit). De combinatie van de 'zachte menselijke kant' met de harde business kant maakt haar methodiek uniek. 

De rode draad doorheen haar activiteiten is passie voor groei van mensen en bedrijven om zo een betere leefwereld te creëren waarin er meer bewust geleefd wordt en waarin iedereen in zijn kracht zit. 

Haar manier van werken is gegroeid vanuit diverse disciplines: ervaring, NLP,  verbindende communicatie, positieve psychologie.

 

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

 

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

 

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Rik Verbeemen in een gesprek over ontgroeien, exit-strategie en bewustwording.

 

Links:

The Art of Growing: www.theartofgrowing.be

 Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be/

Support the Show.