#37: Tim Klaassen - Mild zijn voor jezelf en voor anderen
Zwarte Zwanen of Onbekende Opportuniteiten (ex-Buspraat)
More Info
Zwarte Zwanen of Onbekende Opportuniteiten (ex-Buspraat)
#37: Tim Klaassen - Mild zijn voor jezelf en voor anderen
Mar 31, 2023 Season 1 Episode 37
Joris Evens

Je kan nooit teveel investeren in je medewerkers.
 
Buspraat is een wekelijkse no-nonsense-podcast vol spontane, openhartige en diepgaande gesprekken met ondernemende mensen.

Bijzondere, grappige maar ook emotionele verhalen over het maken van (levens)keuzes op belangrijke momenten in hun leven.

Over hun drijfveren, passies, talenten en dromen.

Verhalen die een inspiratie voor anderen mogen zijn.

 

Gastheer Joris Evens helpt ondernemers op een slimme manier hun tijd, aandacht & geld te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor hen zijn, zodat ze het leven kunnen leiden waar ze echt van houden.

Het leven is kort en kostbaar,  zoek jij de strategieën om vermogen op te bouwen, geldstress te verminderen, vrijheid te creëren en je dromen te realiseren

Ontdek dan de vijf fundamentele componenten voor jouw Buspraat roadtrip op www.buspraat.be

Doe het vandaag nog, want het leven is geen oefening…


 In deze opname heb ik Tim Klaassen te gast in mijn busje in gesprek over het belang van schaalgrootte in een zeer concurrentiële sector, gekopieerd worden, mild zijn voor jezelf en voor anderen en omgaan met tegenslagen.

 

Wie is Tim:

Tim (46), een sportieve optimist die per toeval in het ondernemersleventje belandde.

Diep in zijn hart droomt hij nog altijd van een voetbal-carrière en een journalistenjob, maar ondertussen wordt hij al 17 jaar superblij in de speeltuin van zijn dienstenchequefirma Dienstenthuis. Hij durft voluit voor een uitgesproken, zelfs overdreven visie te kiezen en daarin een voorbeeld-werkgever te zijn.

 

Bedankt dat je deze aflevering van Buspraat hebt beluisterd.

 

Vond je deze aflevering waardevol en wil je de podcast steunen? Kijk dan even op www.buspraat.be/steun  en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Wie weet doe ik in een van de volgende afleveringen wel een shout-out naar jou of jouw bedrijf.

En als jij veel waarde hecht aan het ontwikkelen van win-win relaties, schrijf je dan ook even in voor een van de buspraat ont-netwerklunches via www.buspraat.be/lunch Dat is de manier bij uitstek om om efficiënt en effectief met andere opmerkelijke professionals uit het buspraatnetwerk te verbinden.

 

Tot de volgende keer, dan zit ik samen met Stan De Pauw over vage ondernemersdromen, het leven in een start-up en de voorbestemdheid der dingen.

 

 

Links:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/klaassentim/

Joris Evens: https://www.jorisevens.be

Uw Geldarchitect: https://www.uwgeldarchitect.be/


 

Support the Show.