Business Bestie Podcast

#12 Sta je op een kantelpunt? Dit is wat ik deed

February 26, 2023 Jessica De Block Season 1 Episode 12
Business Bestie Podcast
#12 Sta je op een kantelpunt? Dit is wat ik deed
Show Notes

Jij staat op een kantelpunt. Je wil iets veranderen, zoveel is zeker. Je was zo hard aan 't gaan en bent nu even tot stilstand gekomen, omdat je een nieuwe richting wil uitgaan.

Er liggen voor u enkele paden.. En elke keer als je naar 1 pad kijkt, lijkt het een goeie optie.. maar ook niet perfect ofzo? En dan geraak je gefrustreerd. En eigenlijk loop je al wel een aantal maanden rond met het gevoel dat je niet je grootste potentieel benut.. en dat alles wat je nog wil doen precies ofwel HEEL veel geld kost ("hallo ik kan toch niet ineens een heel marketingteam aannemen?") of HEEL veel tijd kost... en die tijd heb je eigenlijk niet. 

Je hebt in alle heldhaftigheid aan de buitenwereld gezegd: "ik ga ondernemen en ik ga er een succes van maken".. En je had die grote mond nodig, want je voelde de twijfels van je omgeving. "Gaat dat wel lukken?", waardoor jij des te luider moest roepen "NATUUUURLIJK".. Maar diep vanbinnen ben je zelf gewoon ook heel onzeker. Je hebt gewoon geen idee wat nu de volgende stap is. 

En je kan het moeilijk vragen aan je omgeving, want dan geef je eigenlijk toe dat ze misschien gelijk hadden dat je idee "te zot" was.. πŸ˜… 

Eigenlijk zit je vast. Je hebt nog veel opties, maar je weet niet welke te kiezen. Kiezen is verliezen. Het lijkt alsof het allemaal zo'n wazig kluwen is geworden.. Beetje zoals varen in een bootje in de jungle, maar dan 's nachts en alleen.. en er zitten grellige slangen πŸ˜‚πŸ

"Kan ik dan aub een beetje houvast creΓ«ren?" denkt ge.. "Een beetje veiligheid?"

Als je dit bent, luister dan naar de podcast πŸ’–

Ps: let me guide you like your big sister πŸ’– 60% van de Power Planners als bonus voor de Legendary Brand Lab zijn weg. Sta je op de wachtlijst? Stap dan nu in en kom maandagochtend al mee in de call! Link in je mails πŸ”₯ (of dm als je hem sneller wil πŸ˜„)

Veel liefs,
Jess

Vind Business Bestie op @businessbestie.be & @jessicadeblock

Wil je bij de Alfavrouwen community? Ga dan naar www.alfavrouwen.com/facebookgroep

Liever een product van Antwerp Avenue aanschaffen? Ga dan naar www.antwerpavenue.com