BrandBabes by BusinessBestie

#19: Viral brand succes: Hoe Dorien van @luxedy met haar gloednieuwe succes dadelijk viral ging na de Legendary Brand Lab

March 30, 2023 Jessica De Block Season 1 Episode 19
BrandBabes by BusinessBestie
#19: Viral brand succes: Hoe Dorien van @luxedy met haar gloednieuwe succes dadelijk viral ging na de Legendary Brand Lab
Show Notes

Dorien is de eigenaar van kledingboetiek voor dames @Luxedy. Ze heeft al jaren succes zowel online als in de winkel, maar had eigenlijk haar level een beetje "uitgespeeld". Daarom volgde ze de Legendary Brand Lab, en naar aanloop van dit traject zette ze haar nieuwste concept "The Lazy Stylist" recent neer.

Al met haar tweede video ging Dorien viral op TikTok. De toekomst ziet er mooi uit en Vlaanderen veroveren is de volgende logische stap.

In deze aflevering legt Dorien uit waarom ze dit startte, hoe dit past bij haar persoonlijkheid en hoe ze nu content-ideeën vindt alsof het haar tweede natuur is.

Ps: De deuren van de Legendary Brand Lab sluiten volgende week donderdag. Dan starten we ook dadelijk. Wil je net zoals Dorien een legendarische impact maken op de markt en je succesvol onderscheiden om zo meer omzet te creëren?

Schrijf je dan als de bliksem in via deze link: https://jessicadeblock989.lpages.co/legendary-brand-lab-2023


Vind Business Bestie op @businessbestie.be & @jessicadeblock

Wil je bij de Alfavrouwen community? Ga dan naar www.alfavrouwen.com/facebookgroep

Liever een product van Antwerp Avenue aanschaffen? Ga dan naar www.antwerpavenue.com