Een en al Koor

01. Een en al koor - Het keerpunt: van corona naar kansen

October 13, 2022
Een en al Koor
01. Een en al koor - Het keerpunt: van corona naar kansen
Show Notes

In de podcastserie 'Een en al koor' van Koornetwerk Nederland, in samenwerking met het Nederlands Kamerkoor, nemen we je mee op reis door het veelzijdige korenlandschap op zoek naar kracht en vitaliteit en een route richting een sterke en verbonden koorsector.

In aflevering 1 - getiteld 'Het Keerpunt' - staan we stil bij de impact die corona heeft gehad op de koorsector en wat deze periode kan opleveren voor de toekomst van deze sector. Ook gaan we in op de uitdagingen waar de koorsector voor staat en waar Koornetwerk Nederland een herstelplan voor heeft ontwikkeld.

Als luisteraar/koorlid kun je deel uitmaken van deze podcastserie door jouw ervaringen met koorzang, vragen en bruisende ideeën te delen via podcastkoornetwerk@gmail.com

Meer informatie vind je op www.koornetwerk.nl

Samenstelling: Gerard van den Berg (Verhaal Mij)
Productie: Froukelien IJntema

Muziek: Vocal Kaxexe, Stacked, Vocal Group Buzzz, Popkoor De Voices, High Hopes, Southern Comfort Barber Mates, Lingewaards Mannenkoor en  en Accent (opname bij Leading Voices,  European Days for Vocal and Choral Leaders, in Utrecht 27-31 juli 2022).

Het slotakkoord van de aflevering is voor het lied 'If I needed you' van Koorbazen, gebaseerd op het lied van Townes van Zandt.

Muzikaal leider en Arrangeur  -  Paul Maaswinkel
Manager en producent  -  Ilona Kevelham
Fotograaf, Filmmaker en Beeldregisseur  -  Erik Franssen
Tweede camera  -  Jelle Tigchelaar
Regisseur  -  Boudewijn Koops
Muzikaal repetitieleider  -  Jaap de Jong
Productie  -  Ellen Wisse

Met dank aan Alphamotions, ZIMIHC en de European Choral Association