De Nederlandse Kubernetes Podcast

#40 Cloud Features op on-premise met Tanzu

January 30, 2024 Ronald Kers en Jan Stomphorst Season 2 Episode 4
De Nederlandse Kubernetes Podcast
#40 Cloud Features op on-premise met Tanzu
Show Notes

🎙️✨ Aflevering 40 van de Nederlandse Kubernetes Podcast brengt je een gesprek over Tanzu, nu onder de vlag van Broadcom, en deze keer verrijkt met inzichten van gasten Robert Kloosterhuis, Technologist Modern App Platforms bij ITQ, en Viktor van den Berg, Lead Specialist Partner Solution Engineer bij VMware.

🌐 In Gesprek met Experts:
Ontdek de inzichten van Robert Kloosterhuis en Viktor van den Berg, terwijl ze hun expertise delen over VMware Tanzu, nu bekend als Tanzu by Broadcom. Samen met Ronald en Jan bespreken ze de recente ontwikkelingen, de specifieke kenmerken van Tanzu en hoe het past in de bredere context van Kubernetes en cloud-native applicatieontwikkeling.

💡 Belangrijkste Kenmerken van Tanzu:
Herontdek de veelzijdigheid van Tanzu, variërend van het moderniseren van bestaande apps tot het stroomlijnen van de ontwikkelaarservaring voor elk Kubernetes-cluster. Het gesprek met de experts voegt diepte toe aan de bespreking van Tanzu's eigen load balancer, CNI, en andere functionaliteiten.

Druk op play en laat je meenemen door een boeiend gesprek over Tanzu, in Aflevering 40 van de Nederlandse Kubernetes Podcast!