Welzijn op het werk: waarom een wekelijkse fruitmand slechter is dan niks doen
Hays Triangle Talk
More Info
Hays Triangle Talk
Welzijn op het werk: waarom een wekelijkse fruitmand slechter is dan niks doen
Oct 09, 2023 Season 2 Episode 5
Hays Belgium

Het ziekteverzuim in België blijft toenemen met bijna 20% meer ziektedagen voor burn-outs sinds 2019. Maar, geen zorgen, want bedrijven hebben dé oplossing: een fruitmand en een maandelijkse casual Friday. Of vergt het toch iets meer om het welzijn en welbevinden van werknemers te verbeteren? Waar komt dat stijgende ziekteverzuim overigens vandaan? Zijn bedrijven verworden tot hellholes of worden we met z'n allen gewoon watjes? En ja, gelukkige werknemers zijn productiever, maar is geld echt de enige drijfveer om een Health & Well-Being-beleid uit te werken? Nee. Dus, tijd om ermee aan de slag te gaan én wij hebben de juiste tips klaar.

In deze aflevering van 'Hays Triangle Talk' praten we met Elisabeth Kokken, eigenaar van Connectyco, en Ilze Pastyn, Internal Trainer en Health & Well-Being-ambassadeur bij Hays.

Hays Triangle Talk is een podcast van rekruteringsbedrijf Hays België waar we in gesprek gaan met bedrijfsleiders, arbeidsmarktexperts en professionals. Zoek je inspiratie om jouw bedrijf te doen groeien, of ben je zo werkloos dat zelfs je planten je zat beginnen te worden? Dan is deze podcast iets voor jou! Onze gasten geven je de nodige inzichten in alle trends, valkuilen en uitdagingen op de Belgische arbeidsmarkt.

Je kan deze podcast beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en onze Buzzsprout-pagina.

Ben je op zoek naar meer inzichten, advies of, wie weet, een nieuwe job bezoek dan zeker onze website hays.be. Volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook voor de laatste updates.

Credits muziek: Brightest Avenue & Audio Coffee (Pixabay)