Speak Up

Speak Up 01 - Arno Peperkoorn (vader & activist)

March 09, 2023 Season 1 Episode 1
Speak Up
Speak Up 01 - Arno Peperkoorn (vader & activist)
Show Notes

Joo! Wat vond ik dit spannend. De eerste aflevering van Speak Up met mijn allereerste gast Arno Peperkoorn. Hij is vader van een dochter en zoon. 

Arno bekijkt mensen op een open manier. Als witte man maakt hij zich hard voor meer diversiteit en inclusiviteit in de reclame en marketingwereld. Sommige mensen noemen hem een activist en andere vinden hem maar een zeikerd. Blijkbaar raakt hij een zere plek bij velen. Nu is hij Chief Talent Officer bij de Omnicom Media Group.

In deze eerste aflevering van Speak Up zoek ik samen met Arno de kwetsbaarheid op. We bespreken in hoeverre zijn werk zijn identiteit bepaald. Waarom hij als ondernemer is gestopt, met wie hij over zijn gevoelens kan praten en waarom mentale gezondheid onder jongeren volgens hem zeker meer aandacht verdient.

In Speak Up gaat Jasper Fraikin in gesprek met mensen die hem inspireren. Hij heeft de simpele missie dat kwetsbaarheid zorgt voor meer oprechte verbindingen. Daarom worden in Speak Up onbespreekbare onderwerpen bespreekbaar gemaakt.

Mocht je meer van Arno willen zien volg hem dan op
https://twitter.com/Arnopeperkoorn

Wil je feedback geven over de podcast of heb je een suggestie voor een inspirerende gast waarmee ik in gesprek moet gaan? Mail mij via jasper@fjamsterdam.nl of stuur mij een berichtje op Instagram @speakupdepodcast. Ik sta altijd open om met mijn luisteraars verder in gesprek te gaan.

Geniet van deze aflevering en ik waardeer het enorm als je een review kan achterlaten.

Tot de volgende keer!