Speak Up

Speak Up 02 - Milou Deelen (feminist & journalist)

May 02, 2023 Jasper Fraikin Season 1 Episode 2
Speak Up
Speak Up 02 - Milou Deelen (feminist & journalist)
Show Notes

Joo! Ik wil in eerste instantie iedereen bedanken die de eerste aflevering heeft beluisterd of bekeken. Dank ook voor jullie feedback, ik waardeer het enorm.

Op 8 maart 2017 deelde Milou Deelen een video over slutshaming op Facebook. Om een maatschappelijk thema aan te kaarten, maar ook om haar eigen verhaal te delen. Deze video ging viral en maakte veel los bij velen.

Inmiddels strijdt zij voor de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. In haar boek “Hoe doen we het?” schrijft ze over de zoektocht naar het seksleven van vrouwen. Waarin zij de vraag beantwoordt hoe het er nu voor staat qua seksuele gelijkwaardigheid. 

Ze behoort tot de nieuwe lichting feministen en is niet bang om zich uit te spreken.

In deze tweede aflevering van Speak Up onderzoek ik hoe dankzij de kracht van kwetsbaarheid het leven van Milou Deelen is veranderd. Hoe ze in contact blijft met zichzelf, welke betekenis vriendschap heeft, waarom mensen feministen haten en praten we over de (seksuele) ongelijkheid tussen mannen en vrouwen.

In Speak Up gaat Jasper Fraikin in gesprek met mensen die hem inspireren. Hij heeft de simpele missie dat kwetsbaarheid zorgt voor meer oprechte verbindingen. Daarom worden in Speak Up onbespreekbare onderwerpen bespreekbaar gemaakt. 

Mocht je meer van Milou willen zien volg haar dan op Instagram

Wil je feedback geven over de podcast of heb je een suggestie voor een inspirerende gast waarmee ik in gesprek moet gaan? Mail mij via jasper@fjamsterdam.nl of stuur mij een berichtje op Instagram @speakupdepodcast. Ik sta altijd open om met mijn luisteraars verder in gesprek te gaan.

Geniet van deze aflevering en ik waardeer het enorm als je een review kan achterlaten.

Tot de volgende keer!