NoushDarou | نوشدارو
نوش دارو؛ پادکستی است برای افزایش آگاهی عمومی در خصوص مسائل مرتبط با سلامت جسم و جان . در این پادکست سعی می شود به کمک آگاهی رسانی از اثرات زیانبار سموم ، الاینده ها، عوامل خارجی و سبک زندگی ناسالم از یک سوی و توصیه به روی اوردن به سبک زندگی سالم و پی بردن به جادوی هنر و هنردرمانی به مخاطبین ارامش و التیام بخشید .
اینجا علم سلامت به زبانی ساده، با هنر و روایت، برای شما با هر زمینه ی شغلی و تحصیلی بیان میشود تا در دغدغه های سلامت و سردرگمی در حجمی از اطلاعات ضد و نقیض سریع تر بتوانید به پاسخ های علمی و مبتنی بر شواهد تحقیقاتی روز جهان دست پیدا کنید .
من دکتر سپیده اربابی بیدگلی، داروساز ، متخصصی سم شناسی ، استادتمام دانشگاه ،هنردرمانگر، رئیس انجمن مواد جهش زای زیست محیطی ایران هستم و در نوش دارو با شما از پیشگیری تا درمان، از ابهام تا آگاهی حرف می زنم .
نوش دارو هر دو هفته یک بار و گاهی هم زودتر منتشر می شود .
پادکست دیگر من منشور است که همینجا که نوش دارو را می شنوید می توانید به منشور هم دست پیدا کنید .
---------------------------------------------------
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این پادکست متعلق به دکتر سپیده اربابی بیدگلی است .
تماس sepideharbabi@gmail.com
NoushDarou | نوشدارو
رنگ درد
Use Left/Right to seek, Home/End to jump to start or end. Hold shift to jump forward or backward.
تاب آوری در شرایط تجربه ی سوگ های جمعی یا فردی یا هردو ،تجربه ی خشم و نفرت ،غم و ترس و ناامیدی ،جدایی و دلتنگی ،بی حوصلگی ،حسرت یا هر احساس ازاردهنده ی دیگر با کمک گرفتن از نقاشی آزاد بعنوان یکی از ابزار های معمول هنردرمانی با و یا بدون نلفیق با روش های دیگر موضوعی است که برای این اپیزود انتخاب شده است .
این اپیزود با دکلمه ی شعری از شاملو « روزگار غریبی است نازنین » اغاز می شود شعری که در ان از « کباب قناری در آتش سوسن و یاس » یاد می شود از استعاره ای که به تجربه ی سوگ جمعی ما در این زمستان خونین نزدیک است …..اپیزود با دکلمه ی زنده یاد احمد شاملو و با ترانه ای با صدای داریوش اقبالی به پایان می رسد امید که التیامی باشد بر دردهای بی درمان در این روزگار غریب و انجماد یافتگی ….. .
موسیقی متن قطعاتی است از مجموعه ی رام با بداهه نوازی پیمان یزدانیان که با کمانچه همراهی می شود و در بخشی دیگر خاطره ای از یکی از مازورکاهای شوپن را با همنوازی ان می شنوید .
طرح ،متن و اجرا :دکتر سپیده اربابی
۱۲ بهمن زمستان خونین ۱۴۰۴
اینستاگرام :
- @sepideh_Arbabi_Bidgoli
- @Noushdarou.podcast
ایمیل : sepideharbabi@gmail.com
اگر از محتوی خوشتون اومد با لایک و کامنت هایتان ادامه مسیر را هموارتر کنید.
Podcasts we love
Check out these other fine podcasts recommended by us, not an algorithm.