انکوباتور

#027 - Journal club - part 1 - غلظت اکسیژن برای شروع احیا در نوزادان پره ترم

Maryam Bakhtiari MD - Ailar Ahangari MD - Benjamin Courchia MD - Daphna Yasova Barbeau MD Season 1 Episode 45

به ما پیام بدهید

دوستان عزیز سلام

به بیست و هفتمین اپیزود فارسی پادکست انکوباتور خوش آمدید. ما در این قسمت این افتخار را داریم که در خدمت سرکار خانم دکتر نیلوفر گالشی دستیار فوق تخصصی طب نوزادان - دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم و درکنار هم به 3 مقاله جالب و جدید بپردازیم. در مقاله اول، به بررسی غلظت مطلوب اکسیژن برای شروع احیا در نوزادان پره ترم خواهیم پرداخت. 

 شما میتوانید این اپیزود و یا سایر اپیزودهای مجموعه ما را از طریق وبسایت و یا در اسپاتیفای، اپل پادکست، گوگل پادکست، کست باکس یا اپ پادکست مورد علاقه خودتان گوش کنید. کافیست واژه "انکوباتور" را به فارسی جستجو کنید.

Initial Oxygen Concentration for the Resuscitation of Infants Born at Less Than 32Weeks’ Gestation A Systematic Review and Individual Participant Data Network Meta-Analysis

بی صبرانه منتظر شنیدن سوالات، نظرات و پیشنهادات شما از طریق آدرس ایمیل هستیم. همچنین شما می توانید از طریق اینستاگرام یا کانال تلگرام ما به آدرس @incubator_farsi ، با ما در ارتباط باشید .

امیدواریم از شنیدن این اپیزود لذت ببرید.

مریم بختیاری

People on this episode