Cybercast

NIS2 wat moet ik ermee? | Cybercast #002

April 26, 2023 Nomios Season 1 Episode 2
Cybercast
NIS2 wat moet ik ermee? | Cybercast #002
Show Notes

In deze aflevering gaat podcast host Richard Bordes in gesprek met Tim Fleur (General counsel, Nomios Group) en Jan-Willem Sipman (Sales Director, Nomios Nederland). Het onderwerp is NIS2, een richtlijn van de Europese Unie.

Dit is de tweede richtlijn betreffende maatregelen van een hoog maatschappelijk niveau van netwerk- en informatiebeveiliging opgesteld door de EU. In deze podcast gaan we dieper in op de recente ontwikkelingen binnen deze richtlijn en cybersecurity.

OVER CYBERCAST

Welkom bij Cybercast, de podcast serie waarin we de wereld van cybersecurity, networking en AI verkennen. In deze serie bespreken we de nieuwste trends, uitdagingen en oplossingen op het gebied van digitale veiligheid en de impact van technologie op onze samenleving. Of je nu een IT-professional bent, een student die geïnteresseerd is in het veld of gewoon geïnteresseerd bent in hoe technologie ons dagelijks leven beïnvloedt, Cybercast biedt inzichten en informatie die relevant zijn voor iedereen. Dus sluit je aan bij ons terwijl we de complexe wereld van cybersecurity en technologie verkennen. Cybercast is een productie van Nomios en Juniper Networks.

Meer weten? Ga naar ⁠⁠www.nomios.nl.