SecuriTips Podcast Fellowmind Nederland

S2 E3 Verklein de kans op een hack met Security Awareness trainingen!

November 29, 2023 Marthijn van den Heuvel Season 2 Episode 3
SecuriTips Podcast Fellowmind Nederland
S2 E3 Verklein de kans op een hack met Security Awareness trainingen!
Show Notes

Iedereen overkomt het wel eens. Toch op die link naar phishing website geklikt. Of de verkeerde bijlage geopend. Ook al weten we dat we alert moeten zijn, het gaat eens mis.

Leer gebruikers om bewust te zijn van de gevaren en laat ze dit ook ervaren. Laat zien wat het Darkweb is en waar gestolen wachtwoorden bizar eenvoudig worden verhandeld. Zo creëer je meer erkenning van het probleem en worden gebruikers automatisch alerter.

Middels Security Awareness trainingen leren je niet alleen verkeerde e-mails te herkennen, maar ervaar je ook hoe om te gaan met gevoelige informatie. En leer je hoe jij voorkomt dat gegevens op straat komen te liggen. Onder andere door inzet van de Microsoft Phishing Attack simulation.

Sluit je bij ons aan op deze opwindende reis. Want in het rijk van cybersecurity is kennis je beste verdediging. Blijf veilig en blijf geïnformeerd met de SecuriTips.

Microsoft Attack simulation : https://www.microsoft.com/en-us/security/business/threat-protection/attack-simulation-training

Kijk het Security event "Cyberweerbaarheid een feit!" : https://www.fellowmind.com/nl-nl/nieuws-en-inzichten/fellowmind-security-event-sessie

Wil je meer weten of IT-security en Fellowmind Nederland?
Bezoek dan onze website: Lees nieuws en inzichten | Fellowmind blog (fellowmindcompany.com)