Manshour | منشور
پادکستی درباره ی سلامت حرفه ای
در پادکست منشوربه دنبال چالش های سلامت حرفه ای در محیط های آموزشی و پژوهشی کشور هستم . منشور غالبا پادکستی داستانی است که داستان های آن از دل اتفاقات ساده و گاه پیچیده ی محیط های آموزشی کشور برگرفته می شوند . در پادکست منشور گاه شعر وگاه داستان هم می شنوید البته شعرها و داستان هایی که با رویکرد پادکست همخوانی داشته باشند.
منشور گاهی هم به موضوعات طرح شده در پادکست نوش دارو یا سایر پادکست ها و فیلم ها و کتاب ها و اخبار و.........از زوایای دیگرمی پردازد . هدف از تولید پادکست منشور رسیدن به نگاهی دوباره نسبت به مسئله سلامت حرفه ای است .
کلیه حقوق مادی و معنوی این پادکست متعلق به نویسنده و راوی آن دکترسپیده اربابی بیدگلی ، داروساز و متخصص سم شناسی ، استاد دانشگاه و هنردرمانگر است .
Manshour is a podcast which focuses on the challenges of professional health in educational and research environments in Iran. The podcast often has a storytelling format, presenting narratives that stem from simple occurrences in these settings.The host of the podcast "Manshour" is Prof. Sepideh Arbabi Bidgoli . She leads discussions that often focus on professional health challenges faced in educational and research settings in Iran, combining personal stories with broader themes. If you're interested in more details about the podcast or its episodes, let
her know and write here !
@Sepideh Arbabi Bidgoli
Manshour | منشور
از تک نوازی به همنوازی ( قسمت اول)
ناداستان این اپیزود و اپیزود بعدی از چندین پرسش تابستانی پی در پی اغاز شد و این پرسش ها در روزهای بحرانی جنگ ۱۲ روزه ومشکلات پیرامون امتحانات پایان ترم و ارزشیابی تحصیلی دانشجویان شدت گرفت که شاید فقط یکی از این پرسش ها پیرامون دلایل افت تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان کشور بود.
برای رسیدن به پاسخ دقیق این پرسش ها و در استانه ی شروع سال تحصیلی ۴۰۵ -۴۰۴ سعی کردم جستاری داشته باشم ، برای پیداکردن دلایل زمینه ای این اتفاقات تلخ و چون به جواب درستی متناسب با شرایط حال نظام آموزشی کشور به ویژه در سطح مدارس نرسیدم ازفردی با تجربیات ناب و نادر آموزشی در سطوح ملی و بین المللی برای رسیدن به جواب دعوت کردم .
مهمان ویژه این اپیزود دکتر قاسم یزدان پناه ( سپیدار) دارای دکتری تخصصی رفتار سازمانی با قریب ۵۰ سال تجربه فعالیت آموزشی در سطح مدارس و دانشگاه های داخلی و حارجی است که دراین اپیزود بخش دوم گفنگوبا او را می شنوید و بخش اول این گفتگو در اپیزود قبلی منتشرشده است .
سرودها :
سرود دبستان مهران با مدیریت زنده یادان یحیی مافی و معصومه سهراب
زنگ مدرسه
ترانه های متن فیلم خواهران غریب ساخته ی ناصر چشم اذر
ادامه ی مطلب در اپیزود بعدی
طرح و اجرا :دکتر سپیده اربابی
اول مهر1404