
Houshivar Podcast
در طول این پادکست، من «مهدی شفا» یک کتاب غیرداستانی مربوط به ژنتیک، فرگشت، مغز، ذهن ورفتارانسان رو خلاصه و خدمت شما تعریف میکنم. این تلاشی است در جهت افزایش آگاهی، تفکر نقادانه و سنجشگر و بینش علمی در بین فارسی زبانان.
Summarizing and explaining books related to human brain, biology, Genetics, evolution and behavior. Trying to promote scientific and critical thinking among Farsi-speaking people.
Houshivar Podcast
اپیزود ویژه- باستان شناسی، دیرین انسان شناسی و ژنتیک - بخش اول
در این قسمت از پادکست هشیوار، افتخار داشتم میزبان یکی از پژوهشگران دغدغهمند و فعال در حوزه باستانشناسی ایران باشم؛ کسی که تلاشهای علمی و میدانیاش در کاوش و مستندسازی تاریخ و فرهنگ این سرزمین، نهتنها در مجامع دانشگاهی بلکه در میان علاقهمندان به تاریخ و میراث فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر جواد حسینزاده ساداتی، پژوهشگر و باستانشناس، از جمله چهرههایی است که با نگاهی علمی، منتقدانه و دقیق به تاریخ ایران و شکلگیری تمدنهای کهن مینگرد. او تجربهی سالها پژوهش میدانی، کاوش در مناطق باستانی، و تعامل با دادههای ژنتیکی، زمینشناسی و انسانشناسی را با نگاهی تحلیلی به فرهنگ امروز پیوند میزند.
در این گفتگو، با او درباره نقش علم باستانشناسی و کاربرد اون در شناخت هویت تاریخی و فرهنگی، ارتباط آن با یافتههای ژنتیکی نوین، و نیز کمی در مورد مهاجرت انسانهای هوشمند هوشمند خارج از آفریقا و ژنتیک اقوام ایران، صحبت کردم.
لینک به دو کتاب ترجمه شده توسط دکنر حسین زاده:
https://taaghche.com/author/%D8%AC%D9...
لینک به پادکست خداحافظ آفریقا:
https://castbox.fm/channel/%D8%AE%D8%...