סינמה שו"ת | פודקאסט הקולנוע של סרוגים

שרון אנגלהרט - המסע של אחת ההבטחות הגדולות של הקולנוע הישראלי | סינמה שו"ת פרק 51

• Srugim | סרוגים • Season 1 • Episode 51

Use Left/Right to seek, Home/End to jump to start or end. Hold shift to jump forward or backward.

0:00 | 52:01


שרון אנגלהרט, במאית ותסריטאית, יוצרת סרט הביכורים "כי את מכוערת", מתארחת בפרק ה־51 של סינמה שו״ת לשיחה עם אבי לודמיר על הדרך הארוכה אל סרטה הראשון, על כתיבה מתוך זיכרונות נעורים, ועל האמונה ברעיונות שלא מרפים ממך גם אחרי שנים.
אנגלהרט חוזרת לילדותה בירושלים, מספרת כיצד סולקה ממגמת התיאטרון והגיעה במקרה למגמת הקולנוע, על הלימודים בסם שפיגל, ועל השנים שבהן עבדה כתחקירנית, מלהקת ועוזרת במאי, בזמן שפיתחה את דמותה של אביגיל – גיבורת "כי את מכוערת". היא מספרת על העבודה עם קרן ידעיה, על הרזידנסי של פסטיבל קאן, ועל הדרך הארוכה עד שקיבלה את המימון לסרט.
דיברנו גם על הליהוק של ריקי רייף ואורי אבינועם, על העבודה עם יעל אבקסיס, יוסי מרשק ובן סולטן, על 17 ימי הצילום האינטנסיביים, ועל האתגר לביים לראשונה סרט באורך מלא.
כמובן שדיברנו גם על עבודתה כעורכת תסריט, על שיתופי הפעולה שלה עם יובל הדדי ויוצרים נוספים, ועל סרטה הבא, "שונאת אותך בלב", שכבר נמצא בפיתוח.
שיחה על כתיבה, על התבגרות, על הדרך הארוכה שבין רעיון קטן לסרט קולנוע, ועל יוצרת שמסמנת את עצמה כאחד הקולות המסקרנים של הדור החדש בקולנוע הישראלי.

Support the show