המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
הפודקאסט המעודכן בעולם הקריירה ובחיים (לא רק למי שנמצאים בתהליך מציאת עבודה - אלא בכלל לחייםעצמם:). עוסק לעומקם של הדברים בנושאי מימוש ותודעה.
לכל מי שרוצים, מאמינים או כבר יודעים ש"כולנו ראויים למקומות עבודה (ולחיים בכלל) מיטיבים ולעשייה מתוך מימוש ושמחה".
כלים תודעתיים, גיים צ'אנג'רים, תובנות והשראה לפיתוח קריירה, למציאת עבודה ולפעום כאן במקסימום את פעימת החיים. כולנו ראויים.
הפרקים עולים אחת לשבוע כעת - בימי שלישי:) כמובן מוזמנים לשוב ולהאזין לפרקים שכבר שמעתם - תמיד יש עוד מה ללמוד, או להשלים:)
מומלץ להתחיל להאזין מההתחלה - כי כל פרק הוא אבן דרך נפלאה. למי שיכול.ה לפרגן לעצמו.ה:))
שימו לב - יש פרקים שהם פרקים אימוניים פרופר, פרקי עבודה בהם אני מביאה כלים אימוניים שפיתחתי או שאני אוהבת לעבוד איתם. מצוין בפירוט הפרק.
פודקאסט שהוא לגמרי הזדמנות לעבור תהליך. מצמיח, חכם וחשוב. בחיינו האישיים והמקצועיים. כי הכי מגיע לנו, לחיות טוב, טוב. יחד, למרות ולצד, הכל. "לא כרטסנו לכאן סתם:)".
האזנה נעימה - שתפו איך היה:)
המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
פרק 38 - *לדעת* לבקש עזרה
Use Left/Right to seek, Home/End to jump to start or end. Hold shift to jump forward or backward.
"לא נעים לנג'ס", "לא רוצה להכביד.."מכירים?!!
לדעת לבקש עזרה - שיאללה איזה דבר משמעותי, משנה חיים, כמה אנחנו דווקא שם "נתקעים" ומתקשים, כ"כ הרבה קולות וחסמים.
להעניק לאחר את ה*זכות* להעניק לנו.
יש דרך לבקש עזרה בצורה מאפשרת, יש דרך להכיר בצורך הזה בתוכנו, ללא המיינד (האגו) המכתיב, מתוך ידיעה ברורה ואותנטיות.
הפרק משובץ בדוגמאות והשראה מסיפורי שלי ומסיפוריי חיים נוספים. אנחנו אף פעם לא לבד, גם אם החיים קוראים לנו לנכוח בהתנסות זו או אחרת, תמיד יהיה שם מי שיתמוך ברוח, בנפש ובמובן הפיסי.
אנחנו אהובים ונתמכים כאן תמיד - החוכמה היא לדעת לתקשר את הצורך, לזהות מה יש לי להעניק, לא "להגדיל" את ה"אחר" ולצמצם את עצמי.. לא עוד "סליחה", "בבקשה", "במתוטא".. אלא הכי חסד וזכות בבקשת ההסתייעות. ו"האחר" יכול לבחור בחופשיות האם בפניות וברצון לתמוך ולסייע.
החיים הביאו אותנו לא פעם למקומות קצה של "תלות" או " עצמאות בכל מחיר". אך יש לאלו משמעויות ומחירים ואפשר מתוך מודעות לחיות חיים מלאים, מסתייעים, טובים.
ויש דרך לעשות את זה, לא ממקום של חוסר (מושך חוסר) אלא ממקום נקי ורוצה.
נושא משליך על חיים שלמים, שפע זורם לשני הכיוונים - לדעת לתת (להעניק לאחרים) ולקבל (להעניק לעצמנו). כיוון אחד בלבד זה אינו שפע.
ברוכים הבאים אל החיים החדשים:)
האזנה נעימה - ספרו איך היה:)
אתם נתרמים? מוזמנים לשתף חברים ובמרחבים מקצועיים ולדרג את הפודקאסט.
תודה
ענת רזיאל - מרצה למימוש בקריירה ובחיים, תודעה והשראה.
הרצאות, הכשרות, סדנאות וחיבורים מהלב.
האזנתם, נהנתם, אשמח שתשתפו, שתדרגו באהבה ותשתפו איך היה:)
anat.raziel@gmail.com
בוואטסאפ 054-6680554