.jpg)
המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
הפודקאסט המעודכן בעולם הקריירה ובחיים (לא רק למי שנמצאים בתהליך מציאת עבודה - אלא בכלל לחייםעצמם:). עוסק לעומקם של הדברים בנושאי מימוש ותודעה.
לכל מי שרוצים, מאמינים או כבר יודעים ש"כולנו ראויים למקומות עבודה (ולחיים בכלל) מיטיבים ולעשייה מתוך מימוש ושמחה".
כלים תודעתיים, גיים צ'אנג'רים, תובנות והשראה לפיתוח קריירה, למציאת עבודה ולפעום כאן במקסימום את פעימת החיים. כולנו ראויים.
הפרקים עולים אחת לשבוע כעת - בימי שלישי:) כמובן מוזמנים לשוב ולהאזין לפרקים שכבר שמעתם - תמיד יש עוד מה ללמוד, או להשלים:)
מומלץ להתחיל להאזין מההתחלה - כי כל פרק הוא אבן דרך נפלאה. למי שיכול.ה לפרגן לעצמו.ה:))
שימו לב - יש פרקים שהם פרקים אימוניים פרופר, פרקי עבודה בהם אני מביאה כלים אימוניים שפיתחתי או שאני אוהבת לעבוד איתם. מצוין בפירוט הפרק.
פודקאסט שהוא לגמרי הזדמנות לעבור תהליך. מצמיח, חכם וחשוב. בחיינו האישיים והמקצועיים. כי הכי מגיע לנו, לחיות טוב, טוב. יחד, למרות ולצד, הכל. "לא כרטסנו לכאן סתם:)".
האזנה נעימה - שתפו איך היה:)
המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
פרק 50 - אופטימיות בקריירה ובחיים
אופטימיות - איזו מילה, חתכת משאב בתקופה זו, החלטתי לחזור ולהנגיש אותה לכל מי שרוצים וכמובן לעצמי:)
סיימון סינק אומר ש"אופטימיות זה לא לצבוע הכל בצבע אחד אלא להסתכל על המציאות כפי שהיא, אבל, ממקום חיובי, המהווה מדד להצלחה."
בפסיכולוגיה המונח של FFF - האינסטינקט ההישרדותי שלנו תמיד יהיה כזה של לחשוב קודם כל על "הרעה", "התקיפה", כל רחשוש עלים הוא קודם כל "נמר" מאיים במיינד שלנו. כי כך נשרוד. מתוך מודעות אפשר להפוך את הנמר הזה לחתלתול חמדמוד:) שמביא איתו מלא סקרנות וגילויים חדשים.
לפי הפסיכולוגיה החיובים, מחקרים מראים שאנחשים אופטימיים חיים יותר? נחשו כמה? ועוד יותר - אופטימיים:) אז בכלל..
אופטימיות כבחירה וכזווית התבוננות והיכולת ליצור את החיים שלנו ממקום טוב יותר.
החיים בחוץ בימנו שדורשים מאיתנו למצוא את המזור, התקווה והאופטימיות - בתוכנו, שאינו מתטלטלת מהחוץ המשתנה והלא פשוט.
חיבור לאופטימיות - חיבור למשמעות בתקופה לא פשוטה מאפשר להתחבר למהות ועבור אותה אחרת.
"אי נוחות = מרחב התפתחות" ההבנה והמשמעות מחברת אותנו לגדילה ולאופטימיות בתהליך.
המשל "שלושת הסתתים", או הסיפור על "המנקה בנאסא":) והחיבור לתוצאה הסופית - מחברים בעשייה שלנו למקומות אחרים. (אמר גם ד"ר עוז גוטרמן בפרק בו התראיין בפודקאסט".
"לעשות סדר במגירת המחשבות", "זכות המודעות", "המיינד שלנו כגינת פרחים מקודשת"..ועוד.
מחקר בדק מה יותר חשוב - "לצמצם מחשבות שליליות או להגביר מחשבות חיוביות?" מה אתם חושבים?
הכל בפרק - האזנה נפלאה ונעימה. ספרו לי מה למדתם, למה התחברתם ואיך היה:)
ענת רזיאל - מרצה למימוש בקריירה ובחיים, תודעה והשראה.
הרצאות, הכשרות, סדנאות וחיבורים מהלב.
האזנתם, נהנתם, אשמח שתשתפו, שתדרגו באהבה ותשתפו איך היה:)
anat.raziel@gmail.com
בוואטסאפ 054-6680554