.jpg)
המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
הפודקאסט המעודכן בעולם הקריירה ובחיים (לא רק למי שנמצאים בתהליך מציאת עבודה - אלא בכלל לחייםעצמם:). עוסק לעומקם של הדברים בנושאי מימוש ותודעה.
לכל מי שרוצים, מאמינים או כבר יודעים ש"כולנו ראויים למקומות עבודה (ולחיים בכלל) מיטיבים ולעשייה מתוך מימוש ושמחה".
כלים תודעתיים, גיים צ'אנג'רים, תובנות והשראה לפיתוח קריירה, למציאת עבודה ולפעום כאן במקסימום את פעימת החיים. כולנו ראויים.
הפרקים עולים אחת לשבוע כעת - בימי שלישי:) כמובן מוזמנים לשוב ולהאזין לפרקים שכבר שמעתם - תמיד יש עוד מה ללמוד, או להשלים:)
מומלץ להתחיל להאזין מההתחלה - כי כל פרק הוא אבן דרך נפלאה. למי שיכול.ה לפרגן לעצמו.ה:))
שימו לב - יש פרקים שהם פרקים אימוניים פרופר, פרקי עבודה בהם אני מביאה כלים אימוניים שפיתחתי או שאני אוהבת לעבוד איתם. מצוין בפירוט הפרק.
פודקאסט שהוא לגמרי הזדמנות לעבור תהליך. מצמיח, חכם וחשוב. בחיינו האישיים והמקצועיים. כי הכי מגיע לנו, לחיות טוב, טוב. יחד, למרות ולצד, הכל. "לא כרטסנו לכאן סתם:)".
האזנה נעימה - שתפו איך היה:)
המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל
פרק 58 - להסכים "לשלם מחירים" או "לשאת במשמעויות" כדי לחוות הצלחות חדשות
מחירים..כמה לא פשוט לנו להסכים "לשלם" אותם..
לשלם בנוחות שלנו (חתכת מחיר), לשלם בהרגלים שלנו (קשה..), ועוד.
לצד זה, כשמבינים שה"מחיר" הוא למעשה ה"משמעות" שאני מוכן לשאת בה למען חיים אחרים - טובים יותר - זו כבר הבנה חדשה:)
כל עוד אנחנו במרחב של תסכול כי "לא מתקדם", לצד אי חשק / חוסר נוחות / חוסר הבשלה לשינוי ולמחיר / משמעות בו - כפי הנראה, לא נוכל להתקדם..
ופעם שמעתי שיתוף יפה ששאלו מישהו "איך היה לך אומץ לעזוב" אז הוא ענה "בשלב מסויים נדרש יותר אומץ להישאר מאשר להמשיך ולשחרר".
פרק חשובב למי שרוצים לעשות שינוי - כי הכיי מגיע לנו חיים ראויים ומרהיבים ביותר.
האזנה נעימה וכייפית -מוזמנים לדרג באהבה ושתף לכל מי שתורם.
ענת רזיאל - מרצה למימוש בקריירה ובחיים, תודעה והשראה.
הרצאות, הכשרות, סדנאות וחיבורים מהלב.
האזנתם, נהנתם, אשמח שתשתפו, שתדרגו באהבה ותשתפו איך היה:)
anat.raziel@gmail.com
בוואטסאפ 054-6680554