המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים - ענת רזיאל

המגרש של הגדולים בקריירה ובחיים מארח פרק 28 - מור סטריקובסקי & ענת רזיאל "להסכים לכאוב כדי לאהוב"

Anat raziel Season 2 Episode 28

מור סטריקובסקי - יועצת ארגונית ומאמנת. בוגרת תואר ראשון (BA) בתקשורת ותואר שני (MA) בייעוץ ארגוני ובעלת 4 הסמכות באימון (coaching) – אימון אישי, אימון עסקי, אימון ניהולי ארגוני ואימון זוגי. מעל עשור מלווה ארגונים ואנשים בתחומי HR, ייעוץ ארגוני ופיתוח ארגוני הן בתפקידים בכירים בארגונים והן כיועצת עצמאית. מחברת אנשים לעצמם, עוזרת להם לצמוח, להתפתח, להגשים ולהיות הם במיטבם.

מור סטריקובסקי, או כמו שתמיד קראתי לה "מטאורית":) היא יקרה לליבי, הכרנו לפני מספר שנים וחזרנו שוב לשבת ולדבר בפודקאסט. מור איבדה ב- 7 באוקטובר את אמא שלה האהובה ומאז היא לקחה את החיים, יותר נכון, "ניתבה את הספינה" למקום של הקשבה, תעוזה, מימוש ושליחות הלב - עוד שלב אחד פנימה, ומעלה. 

מתוך האובדן, נולדה הבחירה להקשיב, לכאוב, לאהוב - שלב נוסף כאן, ב ח י י ם.

דיברנו על רגשות, על המכלול וההסכמה לנכוח בהם, על הבחירה המתמדת שלנו, על "אינטואיציה" שמדברת איתנו והיא פקודה כי היא קולו העוצמתי והחכם של הלב. על לגיטימציה להיות מי שאנחנו ולבחור בחיים מתוך כל מה שלא מלמדים אותנו באמת אלא - החיים מלמדים.

שיחה מרגשת, עוצמתית, באנרגיות המדהימות ויוצאות הדופן של האישה המדהימה הזו, על אובדן וכאב לצד מימוש ואהבה ובעיקר - זמן הקשבה, להיות מה שבאנו.

האזנה נעימה - שתפו אותנו איך היה, איפה זה פגש אותך, מה לקחת לך למסע.

באהבה

מור וענת

ענת רזיאל - מרצה למימוש בקריירה ובחיים, תודעה והשראה.
הרצאות, הכשרות, סדנאות וחיבורים מהלב.

האזנתם, נהנתם, אשמח שתשתפו, שתדרגו באהבה ותשתפו איך היה:)

anat.raziel@gmail.com
בוואטסאפ 054-6680554