Magtindsigt - Visbys Verden

I integrationsindustrien er vi alle eksperter

June 23, 2022 Rasmus Visby Season 4 Episode 16
Magtindsigt - Visbys Verden
I integrationsindustrien er vi alle eksperter
Show Notes

Hvor mange projektgrupper skal der til for at lave et fodboldhold? Og hvorfor ikke bare bruge den lokale fodboldklub henne om hjørnet?  Jeg taler om integrationsindustrien med Cand.mag historie og fhv udviklingskonsulent Rami Zouzou.

Jeg mødte Rami for et års tid siden, hvor samtalen hurtigt bragte os hen på 'integrationsindustrien', som Rami kalder det. Der er nemlig rigtig mange om buddet, når det handler om projekter, der skal fremme integrationen.  "Der er ikke det, folk med rødder i andre lande, ikke skal have hjælp til. Foreningsdeltagelse, jobsøgning, cykelkurser og jeg kunne blive ved." skriver Rami i kronikken Integrationsindustrien lever af at gøre integration svær i Kristeligt Dagblad i 2019.

Nu er han på besøg hos Visbys Verden, så lyt med, når han på en underholdende og humoristisk måde fortæller om integrationsindustrien, hvor man er ekspert, hvis man engang har rejst med rygsæk gennem Mellemøsten og derfor ved alt om arabiske mænd eller kvinders adfærd.

Gæst Rami Zouzou
Forfatter og selvstændig konsulent
fhv. udviklingskonsulent , Danmarks Brydeforbund, fhv. sekretariatsleder, Boligsocialt Fællessekretariat Uddannet: Cand.mag historie
Forfatter til Protokollens Tjenere  (på tilbud til kr. 200,- via link)

Magtindsigt.dk
Spændende nyt. Følg med fra starten i min medie startup. Visby Verden 2.0 om man vil.
Link:
Magtindsigt.dk

God fornøjelse.

Rasmus Visby
Jeg kan kontaktes på mailto:podcast@visbysverden.dk
eller på Twitter @rvisby
visbysverden.dk

Følg Visbys Verden på Facebook