Political Animals | The Greek Political Podcast
Ο Πάνος Μαυρίδης είναι ένα αμετανόητο πολιτικό ζώο - ένα Political Animal!
Και επειδή στα πέριξ ευδοκιμούν και άλλα παρόμοια είδη, δημιούργησε τα Political Animals - ένα αμιγώς ελληνικό πολιτικό podcast - ως τόπο συνάντησης τους.
Έτυχε όμως και συνάντησε τον Ίωνα Παπαδάκη, άλλο ένα πολιτικό ζώο, και στο πρόσωπο του βρήκε το έτερον Political Animal!
Κάπως έτσι, από τις αρχές του 2025 συναντιούνται τακτικά (όχι απολύτως αυστηρά σε εβδομαδιαία βάση) για να σχολιάσουν και να αναλύσουν την πολιτική επικαιρότητα με το μοναδικό, απολαυστικό τους τρόπο.
Καλή διασκέδαση
Political Animals | The Greek Political Podcast
ΚΟΥΡΑΣΗ! | Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ανδρουλάκης κούρασαν; Ή εμείς;
Use Left/Right to seek, Home/End to jump to start or end. Hold shift to jump forward or backward.
Κούραση! Μια λέξη, ένα σχόλιο. Το έκανε μια φίλη και έβαλε σε εσωστρέφεια τα Political Animals. Ο Πάνος Μαυρίδης και ο Ίωνας Παπαδάκης προβληματίζονται και αναρωτιούνται αν τελικά είναι αυτοί που κουράζουν το κοινό τους, ή το κοινό τους κουράστηκε από τις αναλύσεις και τα πεπραγμένα των πολιτικών πρωταγωνιστών οι οποίοι έχουν και πάλι την τιμητική τους λόγω ΔΕΘ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς και ολίγον Νίκος Ανδρουλάκης σε ένα επεισόδιο με συναισθηματικές φορτίσεις και εκπλήξεις…
Ο Πάνος Μαυρίδης συστήνεται ως δημοσιογράφος. Κατά βάση όμως είναι ένα αμετανόητο πολιτικό ζώο - ένα Political Animal!
Και επειδή στα πέριξ ευδοκιμούν και άλλα, όπως ο έτερος βετεράνος γραφιάς, Ίων Παπαδάκης, η συνάντηση τους στα Political Animals δημιουργεί ένα ελληνικό, αμιγώς πολιτικό podcast, όπου συζητούν και ...συζητούνται!
Ξεχάνε, εμίζω να σα επιστρέψω το μαρδίδι. Τι εννοείται, τα αφήνω εδώ και θα το εξηγήσω αργότερα. Πώ τον είδε στο Μιτσοτάκι στη ΔΕΤΑ, ήταν προθυγό. Κρατάω τον κουβάρα.
SPEAKER_04Αυτή η ΔΕΗ είναι η τελευταία ΔΕ. Ανέβη και δεν έδειξε κάποιο ιδιαίτερο άγχο ότι μπορεί και να μείνει με του χρόνου.
SPEAKER_08Σα δίνω πίσω το μαύρι.
SPEAKER_03Και τι μου το κάνει αυτό.
SPEAKER_08Ο Μητσοτάκη στη ΔΕΦ και του έθει όλου.
SPEAKER_04Εδώ θα δώσω α πούμε το χώρο για τον κύριο Τσιπράου. Είμαι πανχαρούμενο. Ναι, ναι, ναι. Τι περνά σε αυτό το διάστημα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
SPEAKER_08Κραδιν. Έγινα αμερικάνω.
SPEAKER_04Τι ξέρει μια από λεφτά. Κραντι. Έχει μια διαφορά. Το οποίο δεν ξέρει ότι είναι το κρατι. Εμεί εδώ άμα θέλετε που ξεκινάμε. Μα βάζει έναν κάθε.
SPEAKER_08Γίνονται μικρομέ το χέρι. Εμεί με το χέρι μοιράζομαι. Αυτό. Άμα μπορεί ο τσέπα να μαζέψει λεφτά, εγώ τότε κάτι κάνω λάθο.
SPEAKER_04Γιατί το ίδιο ήσυρε.
SPEAKER_06Έχουμε και άσμα.
SPEAKER_10Τι άσμα, να σα θτιμήσω κι εγώ ένα ωραίο τραγούδι του έμεινε του γιό και του Μιμτάκι που λέγε μούφαλε σε όλα τα δαχτυλίδια.
SPEAKER_13Πολύ γλυκό. Πολύ γλυκό.
SPEAKER_04Δεν μου λε τώρα ανεβολεύει το μιτσοτάκι που είναι αντιπαρό στο.
SPEAKER_08Θέλει να δώσει και δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα.
SPEAKER_16Να τη σώσει δεύτερη φορά.
SPEAKER_08Ναι. Λοιπόν. Σταμάταρα γέλια. Ο μαρδίζ που αγαπησατε. Θέλω όλο αυτό να το κλείσω με ένα μήνυμα στην κυρία κάποια λεξιά του η οποία έγραψε μία λέξη. Κούραση.
SPEAKER_02Ναι, φίλε. Πού αφορούσε αυτό.
SPEAKER_08Όπου για να φορούσε. Κουράστηκε μαζί μα διότι λέμε μαλακίε. Κουράστηκε με το πολιτικό σύστημα.
SPEAKER_05Κούραση. Α το μεταφράσει καθένα όπω θέλει.
SPEAKER_15Καλώ σα βράδυ.
SPEAKER_04Γεια σα, παιδιά. Φτάσαμε εσύ στα politikal 1 στο επεισόδιο 60, στο αγγλικό αριθμό. Μάλλον θα βγάλουμε και μπλζάκι με τα 60. Έχαμε βγάλει στα 50 ή 6%. Θα βγάζουμε τώρα. Ο παπαδάκι, πάνω μαβρίδη. Γεια σα πω είστε. Έχω δύο ανακοινώσει πριν. Πάλι. Τέλαφουμε, με τη μη ανακοινώσει.
SPEAKER_08Πρώτον. Επειδή δεν το παλιότερα δομάδα, ο μαυρίδη εξακολουθεί να μην καπνίζει. Και γι' αυτό τον τιμό.
SPEAKER_04Έρχεται η σειρά σου.
SPEAKER_08Ναι. Αργά αλλά έρχεται.
SPEAKER_04Έρχεται, έρχεται. Βλέπω ότι έχει μειώσει πάρα πολύ. Ναι. Πάρα πολύ. Δεν είναι αυτό μπαίνει με στο γραφείο σου. Έχει και εκεί και τα κεράκια και τα. Εντάξει.
SPEAKER_08Και εγώ και δεύτερη ανακλήρωση, αλλά πια ήταν. Τι ήθελα να πω. Α, ναι. Σήμερα σα επιστρέφω. Ξυχανε μου, θα σα επιστρέψω το μαβρίδη.
SPEAKER_14Τι εννοεί.
SPEAKER_08Τα αφήνω εδώ και θα το εξηγήσω αργότερα. Οκ. Θα σα επιστρέψω σήμερα το μαγρίδι. Αυτοκρατήστε.
SPEAKER_04Ανακοινώσει σήμερα λοιπόν. Τα πολύ κανάλι μαλλι σε αυτή τη εβδομάδα θα έχουν μια έτσι γρήγορη αποτίμηση τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Λίγο πολύ την είδατε, έχετε βγάλει τα συμπαιρά σα και το ενδιαφέρον θα ήταν να μα τα πείτε στο διάλογο που έχουμε ανοίξει και έχουμε γενιά και ο οποίο πηγαίνει πάρα πολύ καλά και θα ακολουθήσει την ενότητα ενδοκενιακά. Αυτό είναι. Και βεβαίω, βεβαίω, εδώ θα δώσω το χώρο να απλωθεί και να απέξει ο ήωνα για τον κύριο Τσιπραου. Είμαι επανχαρούμενο. Ναι, ναι, ναι, ναι.
SPEAKER_08Είμαι επανχαρούμενο. Την είδα μέχρι που και το βράδυ θα την ξαναδώσει.
SPEAKER_04Τη Λέρε, Φίλε. Τι περνά σε αυτό το διάστημα. Έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
SPEAKER_08Δεν είναι μόνο αυτό το διάστημα να μην το κάνουμε θέμα.
SPEAKER_04Λοιπόν, η φάση είναι η εξή ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχαμε αναφερθεί καθόλου στον τσίπρα.
SPEAKER_08Ούτε θα αναφερθούμε. Πρώτα, ο Πρωθυπουργό θεσμικά. Το πρώτο θέμα είναι ο Πρωθυπουργό. Θεσμικά, επαναλαμβάνω. Και μετά αυτά που είπε την Τετάρτη, ο κύριο Τσίπαρα στη συνέχεια τύπου στη Θεσσαλονίκη.
SPEAKER_04Πάμε λοιπόν να ξεκινήσω από σένα το σχολείο σου έτσι γενικά για το πώ τον είδε στο Μιτσιοτάκι στη ΔΕΤΑ. Και βεβαίω το βασικό ερώτημα είναι αν και καταπώσω. Και στη συνέχεια τη προηγούμενη εβδομάδα και τη δημοσκόπηση τη σύντροφευξη που παρουσιάσαμε, όπου είχαμε εκείνο το ερώτημα ότι το 80% των ψηφοφόρων τη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι βρίσκονται στη δεξαμενή των αναποφάσων ή έχουν ήδη μετακομίσει αλλού, είτε μίλα γεω Μητσοτάκη, είτε δεν μίλα και κατά 80% λέγαν ότι εμεί δεν τον ακούμε. Αυτό μένει να φανεί. Είναι ένα ερώτημα το οποίο δεν απασχολεί μόνο εμά. Φαντάζομαι απασχολεί και τα επιτελεί των κομμάτων και κυρίω στο μέγαρομάξι, ήδη έχουν και τρέχουν τα focus grup να δουν κατά πόσο αυτό εδώ πέρα θα ισχύσει ή δεν θα ισχύσει, ή τι αποψή έχει.
SPEAKER_08Το εάν θα τον ακούσουν ή δεν θα τον ακούσουν το Μιτσοτάκι, όπω ⁇ είπε και εσύ θα δείξει. Θα δείξει πολύ καλύτερα από 1η Ιανουαρίου που θα αρχίσουν να υτοποιούν.
SPEAKER_04Είναι πολύ μακριά ρε παιδί μου.
SPEAKER_08Μα αυτό είναι ο άλλο πρέπει να δει κάποια πράγματα στο πορτοφόλι του. Και θα τα δει υποτίθεται από την 1η Ιανουαρίου του 2027. Άρα εκεί θα είναι πολύ πιο καθαρή εικόνα, επειδή όλοι μα ⁇ έχουμε τη λογική να καλά τώρα εντάξει, μέχρι το 27 βλέπουμε, λε ⁇ και το 27 είναι το 2037.
SPEAKER_04Σε τρει μήνε είναι.
SPEAKER_08Είναι σε τρει μήνε από τώρα. Για μένα κοίταξε να δει. Ήταν Πρωθυπουργό. Όποιο κάθεται αναλύει πρέπει να πούμε κάτι έτσι. Ότι όλε οι συνεντεύσει τύπου φέτο είναι μπερνχούρ. Όλε.
SPEAKER_04Και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί να μην είναι. Το πρωθυπουργό ψηφίζουμε και έχουμε την απέτηση να ξέρει τα θέματα.
SPEAKER_08Συμφωνώ, δεν μιλάω μόνο για τον Πρωθυπουργό. Μιλάω για τον Κυριάκοτο Μπιακάκι, μιλάω για το κύριο Παπαστέυρου. Μιλάω για τον Τσιπρά. Όλε είναι μπερχούρδι. Δηλαδή, όλοι είναι όλα τα χαρτιά πάνω στο τραπέζι.
SPEAKER_04Ναι, και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλοθια για του πολίτε να πούνε, μα κρύβουν οι δημοσιογράφοι που μα δίνει ταλή εικόνα και ξέρω εγώ και πώ μα τα λένε και τι μα πουλάτε. Εκεί είναι, δείτε τα και κάντε την αποτίμηση.
SPEAKER_08Σαφώ, σαφώ.
SPEAKER_04Χωρί ανδιαμεσολάβη.
SPEAKER_08Σαφώ.
SPEAKER_04Δεν χρειάζεται να ακούσει τον μπαπαδάκι ή το μαύρι να σου πούνε τι άποψη πρέπει να έχει. Άνοιξε το YouTube, τοντιμάται όλα, κάτσε και παρακολούθησε εφόσον ενδιαφέρει και θέλει να έχει άποψη.
SPEAKER_08Ναι, ναι, εννοείται. Εννοείται. Και βγάζει το συμπαιρά σου. Εννοείται, δεν το συζητάμε. Την άλλη εβδομάδα, βέβαια πρέπει να σου πω, κυριακή, μιλάει ο μέγιστο την ερχόμενη τετάρτη το 61 είναι όλο πράσινο. Δεν ασχοληθούμε τίποτα άλλο. Τίποτα. Τίποτα. Αυτό θα μου κάνει στη χάρη. Θα βάλω πράσινο που κάνει και θα άρθρο.
SPEAKER_04Θα σου βάλω τον ίδιο πράσινο φόντο που βάλει.
SPEAKER_08Αυτό έτσι. Αυτό. Πάμε λοιπόν τώρα στον προθυπουργό. Ναι, ήταν ο πρωθυπουργό. Ο οποίο έχει κυβερνήσει 7 χρόνια, ζητάει να κυβερνήσει άλλη. Και σου λέει εδώ είμαι. Αυτά έκανα, αυτά θα κάνω. Απάντη σε ερωτήσει. Δεν απάντησε ερωτήσει. Είπε κάποια στιγμή αυτό δεν μπορώ να σα τα δώσω γιατί δεν βγαίνει το ταμείο. Θα κρατήσω από όλα αυτό γιατί πολλά από αυτά που είπε είναι σωστά κρατάω τον κουπαρά. Εγώ από αυτή τη συνέντευξη.
SPEAKER_04Πολύ τρολάρισμα έπεσε γι' αυτό.
SPEAKER_08Πολύ τρολάρισμα έπεσε, αλλά εγώ κρατάω τον κουμπάρα. Θεωρώ ότι ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα. Τρολαρίστηκε πάρα πολύ. Το εξήγησε την επομένη ο Κυριάκο Περακάκι. Με παραδείγματα με πράξη με 300 απόδοση με κάτω από φυσιολογικέ συνθήκε, βέβαια, γιατί όλοι είπαν έλα 60.000 και τέτοια κι αυτά.
SPEAKER_04Είναι 60 χιλιάρικα είναι λίγα έχει το παιδί 16.
SPEAKER_08Αλλά και βάσαμε το ποσό, χλεβάσαμε την πράξη ότι δεν θα βγουν ποτέ 60 χιλιάρικα, όταν το παιδί θα είναι 18 χρόνια. Και εξήγησε ότι βγαίνει. Επάσει περιπτώσει, βγαίνει δεν βγαίνει, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όταν κάποιο έρχεται και σου λέει αποταμιεύει 1200 ευρώ το χρόνο και σου δίνω άλλα 1200, μπαμ! Εκείνη τη στιγμή, δεν τα παίρνει σε εκείνη στιγμή, αλλά στο τέλο κάθε χρόνο πιστώνεται ο λογαριασμό σου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εγώ αυτό κρατάω.
SPEAKER_04Εγώ κρατάω το γεγονό ότι είναι ότι είναι μια πρωτοβουλία, ένα μέτρο που διαμορφώνει κουλτούρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κουλτούρα. Βάλτε ένα παιδί μου στο παιδί σου και εγώ είμαι εδώ να συμβραβέψω ακριβώ. Γι' αυτό γιατί δεν είναι πια μόνο δική σου υπόθεση να αποταμιεύει για το παιδί σου. Δεν είναι μόνο δική σου υπόθεση να κάνει παιδί, είναι και δική μου υπόθεση γιατί πιστεύω σε αυτό που λέω ότι θέλω να βρω λύσει να μπορέσω να αντιμετωπίσω α πούμε τη δημογραφική κατάρρευση. Κοίτα, εγώ αυτό που κρατάω και που με εντυπωσία είναι το γεγονό στο εξή ότι αυτή η ΔΕΤΕ είναι η τελευταία ΔΕ. Αναλόγο του εκλογικού αποτελέσματο μπορεί και να είναι και η τελευταία α Δέθου Μιτσοτάκι. Παρεβαίνει απανώ ο πρωθυπουργό. Θεωρετικά, τυπικά. Παρά το γεγονό αυτό ανέβηκε και δεν έδειξε κάποιο ιδιαίτερο άγχο ότι μπορεί και να μείνει με του χρόνου.
SPEAKER_08Και τώρα ο μαύρη σα δίνω πίσω το μαβρύ. Τώρα μπορώ να το εξηγείσω. Τώρα σα δίνω πίσω το μαβρύ. Πάμε. Ξεδιπλώ. Δεν θα μιλήσω.
SPEAKER_03Γιατί μου το κάνει αυτό.
SPEAKER_08Δεν μπορώ, δηλαδή, έχει ξεκινήσει τόσο όμορφα.
SPEAKER_04Γιατί μου το ακίνητικό.
SPEAKER_08Και θα σου εξηγίζω και γιατί.
SPEAKER_04Γιατί δεν αφήνει τον κόσμο. Να. Να βγάλει το δικό του συμπέρα μα.
SPEAKER_08Σε να μην ξέρει το τραβήξει εγώ μια εβδομάδα. Ξέθε τραβήξει.
SPEAKER_04Εγώ είδε πώ η περασπίστηκα όρη μου γλικό.
SPEAKER_08Όχι, δεν είδα. Αλλά εγώ δεν σου είπα αν τίποτα μια εβδομάδα. Βροχή μηνύματα τα οποία είναι στο προσωπικό μου μέσαιρ, στα προσωπικά μου μέσα. Τι του κάνει του μαύρι, φέρε πίσω το μαρδίδι, την αυτά που του βρει αντροπή σου, και αυτά εσύ είσαι έτσι πω είσαι ο Μαρτίζε ο σοβαρό άνθρωπο. Και τον έχει κάνει έτσι, άστο να επιστρέψει. Έχω ακούσει Βρισίδι από όποιον μιλάει για ελληνικά και άλλε τέσσερι γλώσσε. Έλα, παιδί μου τώρα.
SPEAKER_04Εντάξει.
SPEAKER_08Και σήμερα ο φίλο μου ο πανώ επανήλθε. Την περασμένη εβδομάδα ήταν άλλο πράγμα.
SPEAKER_04Λοιπόν, δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω. Αμα είναι έτσι. Συμπηλώσει. Όχι. Και πώ λέει φίλε το λέει.
SPEAKER_08Ξεδιπλώσει, τώρα σε βλέπω τα ματάκια σε έχουν λαμπίσει. Έλαξε διπλώσει τώρα.
SPEAKER_04Λοιπόν, αυτό που με εντυπωσίασε είναι το εξή. Ότι ενώ θα μπορούσε να πέσει σε αυτή την παγγίδα τη δημογωγία, όπω είχε γίνει και στο παρελθόν σε περιπτώσει, α πούμε, σοβόλαδο στα όλα, ο άντρε του Παπατρέου ή ο Συμίτρε ⁇ που έδωσε το 2003 ένα πολύ γενναίο πακέτο μπασ και γυρίσει το παιχνίδι. Ο Μητσοτάκη είπε σόρα αυτά μπορώ. Και εγώ θα συνεχίσω να το λέω και από εκεί και πέρα ο Λαϊό είναι αυτό ⁇ που έχει το μαχέ και το πεμπόν και αν κρίνει ότι αυτά που λέω εγώ δεν είναι σωστά.
SPEAKER_08Θα σεβαστώ το αποτέλεσμα που θα δράσει στην κάληψη μετά από αυτό που είπε τώρα οφείλω να εξηγήσω όταν είπα δύο φορέ ⁇ πριν ήταν πρωθυπουργό ⁇ ο μισοτάγη ⁇ στη οποιο ⁇ μπορεί να διαβάσει between the lines έχει σημασία που το λέω δηλαδή ανάμεσα στι ⁇ γραμμέ ⁇ θα το εξήγησε παρακάτω και αυτό του ⁇ έθαψε όλου ⁇ όλου ⁇ έθασε τον τζίπρα έθνε το σαμρά έθαψε τον αδουλάκι. Είπε κάποια πράγματα έδωσε κάποιε ⁇ απαντήσει αφήνοντα την πόρτα διάπλατη σε μία κριτική και στο ελάτε να μετρηθούμε χωρί να του αναφέρει χωρί να του αναφέρει. Εκτό από το Σαμαρά που τον ανέφερε κάποια στιγμή και εντάξει και κάποια πράγματα τα οποία έρχεται καλά. Και πάμε στο Σαμαράτ είναι λίγο. Δηλαδή, και επειδή ο Μητσοτάκη εγώ πρέπει να το δώσω αυτό, η ομιλία του ήταν σαφέτα προεκλογική όπω όλε είναι προεκλογικέ στον ΔΕ ή.
SPEAKER_04Εντάξει, με κούρασε, ήταν πολύ λογιστική. Τα την ίδια λίγο πιο πολιτική. Δηλαδή, δεν μπορεί να κάθεται ο Πρωθυπουργό να λέει ρε παιδί μου. Τρει το λάδι, τρει το ξύδου, 10ο λαδομή.
SPEAKER_08Συλόλεπαιδο. Όταν έρχεται και βγαίνει στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσιοποίσεων. Πρώτο, ότι μα απασχολεί η ακρίβεια να πάει στο συνέστημα είναι άλλο πράγμα. Εκεί ανεβαίνει απάνω και είσαι 50% μάνα. Έχει από κάτω του μετόχου. Και του λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν ή οφείλει να πει. Τώρα καθένα σα το ερειώσει που θέλει.
SPEAKER_04Εντάξει, είναι δευτερεύονια να κάτσω να το πούμε παραπάνω αυτό. Απλά την υποσημείωση έβαλα σαν προσωπική μου αίσθηση. Τώρα που τον άκουγα. Δεν είναι τώρα προεκλογική ομιλία για να πά, α πούμε, εκεί να μποροθεί, να σε πορώσει. Δεν είναι ελάξει αφανή. Είναι πολύ συγκεκριμένο.
SPEAKER_08Άρα. Τώρα, τι έγινε την επομένη, την επομένω, έρχεσαν άλλα πράγματα. Και όσο πάει αυτό θα κλιμακώνεται. Δηλαδή, βγαίνει, ο κυριάκο πιερακά κάνει δύο μισή ώρε ομιλία, εξειδίκευση των μέτρων, αλλά μετά και μια τάχα παραδείπλα έτσι για να μα βρίσκεται. Πέρισα και πώ λειτουργεί το πράγμα. Βγαίνει από την άλλη μέρια, ο Καρατζαφέρη δίνει δύο συνδεύξει. Back to back, που έχει να μιλήσει πολλά χρόνια. Λέει άλλε δύο ατάκε για το Σαμαρά.
SPEAKER_04Καλά, στο Σαχαρό δεν είπε μόνο δύο ατάκε, είπε. Εντάξει, είπε 15.
SPEAKER_08Και στο Βαλικά. Δεν είπε δύο, είπε και εκεί 15. Δηλαδή.
SPEAKER_04Εντάξει, άστονε το Σαμάρα τώρα το κεφάλι Σαμάρα, να κλείσουμε το τέτοιοι. Άλλο ένα πράγμα θέλω να πω. Παρακαλώ. Όλο αυτό το πράγμα και να μου δώσω την αίσθηση μου έβγαλε έναν άνθρωπο που έχει την αυτοπεπίση ότι μάλλον τη στέρα η επίδευση ότι θα τον επιβραβέύσουν οι συμπολίτε του για αυτή τη στάση που κρατάει, που δεν πέφτει αυτή την παγίδα τη πλειοδοσία παροχολογία, δημογωγία κλπ. Το πιστεύει, φαίνεται ότι το πιστεύει και το κάνει πράξη. Δηλαδή αφού δεν ενδείδη στι ερείνε του τη παροχολογία που των πραγμάτων αυτό αποδεικνύεται. Και μία αυτοπεδήσε να κερδίσει γιατί σου λέει, εγώ, θα είμαι του χρόνου εδώ και δεν θέλω να έχω υποσκευή κάτι που του χρόνου δεν μπορώ να τυρίσω.
SPEAKER_06Ναι.
SPEAKER_04Αυτό. Ναι. Δηλαδή. Δεν ξέρω να δουλεύω.
SPEAKER_05Σαν να μην συμβαίνει τίποτα, α πούμε.
SPEAKER_08Πρώτα πρώτα μισοτάκι, τον ξέρουμε 7 χρόνια και τον ξέρουμε άλλα 115 πίσω και είναι ακριβώ αίμα. Δεν είναι, δηλαδή.
SPEAKER_04Δεν παιδί μου, δεν υποχωρεί να είναι υποχώρητο σε αυτή τη γραμμή που έχει επιλέξει. Δεν ξέρω αυτό αν είναι πλεονέκτημα για κάποιο πολιτικό, αν είναι ατού. Δεν ξέρω. Αυτό το πράγμα το χαράζω την πορεία και δεν πάω να γίνεται εγώ δεν αλλάζω. Είναι ευχή και κατάρα.
SPEAKER_08Αλλά απ' την άλλη επιλογή.
SPEAKER_04Καλά που επιπτώσει είναι αυτό.
SPEAKER_08Όχι εκ των πραγμάτων να προστασιθεί και κάτσε λίγο παραπίσω, δεν δικαιούται να λειτουργήσει διαφορετικά.
SPEAKER_04Προφανώ.
SPEAKER_08Οπότε και αναγκάζει και να κάσει να τον ακούσει.
SPEAKER_04Μα είναι και ένα στυλ που βγάζει, ένα στυλ που βγάζει, που λέει, παιδιά, εγώ έτσι τα κυβερνήσα, άμα με θέλετε, αλλά δεν με θέλετε. Πώ το λέει, τόσο που χαριστικά που λέει και συ. Κυπ. Δηλαδή, κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει γιατί ακούω διάφορο και λέει ότι θα τον τιμωρήσω το μισοτάκι κλπ. Μεγάλο το μιτσοτάκι θα τη μωρίζει. Δηλαδή με μισοτάξει αν φύγει να πάει να κάνει διακοπέ ή τον στείλουμε εμεί για διακοπέ. Θα χαλαστε ιδιαίτερα.
SPEAKER_08Αυτό είναι αλυμπιστά. Αυτό είναι αλληπιστά. Και για του ψηφοφόρου και για το μιτσιτάκι.
SPEAKER_04Αλλή πίστα στο πώ το σκέφτεται.
SPEAKER_08Στο πώ σκέφτε και το τι κάνουμε και το πώ κι έφθα το μιτσοτάκι. Και που είναι όλα αυτά, είναι στη σφαίρα του κουτσομπολιού να πούμε κάποια μπήρα, να πούμε έναν καφέ και να κάνουμε να το συζητήσουμε.
SPEAKER_04Ένα κουτσομπολιόκουμε γιατί.
SPEAKER_08Ναι.
SPEAKER_04Ναι. Οκ.
SPEAKER_08Πάντω κοίταξε να δει. Εάν κάτσε κάποιο αυτό που εσένα που εσύ βαρέθηκε και πολύ λογικό, αλλά βγαίνει λίγο από τη δουλειά που κάνει, πήγαινε λίγο παραξω, και κάποιο άλλου του ενδιαφέρει η συζήτηση. Και αν θέλήσουν ψύχρεμα να κάτσουν να δουν ποια είναι τα συνηθ, ποια είναι τα πλήκ, τι είπε σωστά και τι παπάτσε είπε, θα μπορούσε να βγάλουν μια εικόνα η οποία στο τέλο τη ημέρα θα είναι αυτή που θα σε οδηγεί και στην κάλπη. Και να πει, άκουσα, κατάλαβα, δεν μου κάνει. Η άκουσα, κατάλαβα μου κάνει.
SPEAKER_04Όχι, βγάζει σε ένα γενική σούμα. Στο επιμέρου, θα σου πω εγώ ότι ήθελα στο ότι αφορά στο επιχειρηματικό, να είναι πιο γενναίο. Ναι. Δεν το συζητάω. Τι μου λε τέλο επιτηδεύματο, δεν θα μου το βγάλει μετά από τόσα χρόνια, τι μου λε, προκαταβολή φόρου, θα μου την βγάλει. Άσαμε τώρα. Εντάξει, εκεί, αν θέλουμε να πούμε ότι μπουστάρουμε την επενδυτικότητα, μπουτάρουμε την επιχειρηματικότητα κτλ. Ήταν πολύ μετριοπαθή οι παρεμβάσει. Είναι πάρα πολύ συντηρητικέ και επιμένει αυτή η νοτροπία που διακατέχει το Υπουργείο Εικονομικών και τα στελέχη του με αυτή την προσέγγιση την οποία έχουν όλε οι κυβερνήσει, όλα αυτά τα χρόνια, που πνίγουν την επιχειρηματικότητα. Θα εξακολουθήσω να μένω στην προσδοκία που μου καλλιέργησε. Αυτό που είπε ότι στην επόμενη τετραετία το στοίχημα είναι να σαρώσω όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια τα εμπόδια που αναστείνουν την επιχειρηματικότητα. Θα το κρατήσω προδοχεία για την επόμενη τετραετία. Σκεπτώμένο ότι ενδεχομένω να είναι νωρί αυτή τη φάση να εξαγεί μια τέτοια ρεξικήλευση αλλαγή πολιτική, οικονομική πολιτική. Ότι θέλει να το πάει λαο λαό. Να δέσει καλύτερα το σκάφο και μετά να το αφήσει να φύγει. Δεν ξέρω. Δεν είμαι ο οικονομό, δεν μπορώ να το. Αλλά δεν σου κρύβω ότι τόσα χρόνια λέμε αμά. Εντάξει, συνταξιούχοι, δημόσιο πάλι, συνταξιούχια, δημόσιο πάλι. Εντάξει. Οκ. Αυτό. Και πάμε στα πολιτικά. Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι τι θα γίνει με το Σαμαρά. Ο Σαμαρά έχει το ρεφέξει το πολιτικό και απάντησε πάρα πολύ γρήγορα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Πώ τον είδε στο Σαμαρά, την απάντησή του, πώ την είδε σε αυτή την εικόνα.
SPEAKER_05Δηλαδή.
SPEAKER_08Δεν ξέρω. Όχι δεν ξέρω. Ξέρω, αλλά δεν θέλω να πω. Δηλαδή για πολλού λόγου. Περισσότερο συναισθηματικού.
SPEAKER_04Να ακούσουμε γιατί μίλησαν πολύ. Πολυτή δολείσον. Προφανώ τα έχετε δία αρκετά. Εμεί κρατήσαμε ω πούμε αντίδραση σε αυτό που δήλωσε ο Κυριακό Πιαρακάκι να το ακούσουμε.
SPEAKER_09Εγώ θα σα πω ότι η πολιτική αφορά το μέλλον και όχι το παρελθόν. Σεύομαι τον Αντόμισαρά. Είναι προεμπελό, έχει κάθε δικαιώμα προφανώ να εκφράζει τι απόψει ότι αυτό είναι αυτοπόδικτο. Ο Κυριάκο Μοντάκη είναι δύο φορέ εκλογμένο προθυπουργό, είναι πρόεδρο τη Νέα Δημοκρατία με λακή νομιμοποίηση. Και ξέρετε, αν μου λένε το 2018 αν αυτό θα συνέβαινε. Αν θα είχαμε δύο εκλογικέ νίκε. Και θα ήταν ο κύριο Μσοντάκη για τρίτη πιθανία εκλογική νίκη στι δημοσκοποίηση με τέτοια διαφορά μπροστά από την αντιπολίτευση. Οι περισσότεροι που μα βλέπουν αυτό θα το ανφυσποιούσαν και όμω είμαστε εκεί. Η πολιτική δεν πρέπει να αφορά προσωπικέ ποκρίε και δεν πρέπει να αφορά και αυτό το λεξιλόγιο. Το λεξιλόγιο αυτό είναι το λεξολόγιο του παρελθόντω. Η πολιτική είναι μνήμη μέλλοντο, ω με επιτραπιο νεολογισμό. Όποιο μπορέσει να απαντήσει τι προκλήσει του μέλλοντο πέρα από το προσωπικό, πέρα από την επικρίτεια. Μιλήσει για όλα όσέονται. Αυτό απευθύνει του ανθρώπου που μα βλέπουν. Όχι εκείνο ο οποίο απλαβούτά στα ιστορικά βιβλία.
SPEAKER_08Για μένα με άριστο 1012.
SPEAKER_04Ο Κυριάκο Πιαρακά μην ξεχνάμε είναι ένα νέο παιδί. Παρά το γεγονό ότι έχει πετύχει όσα έχει πετύχει. Να είναι πρόεδρο του Eurogroup. Έχει το σεβασμό απέναντι σε ένα πάλι πολιτικό και μάλιστα πρόεδρο του υπουργό. Και ηλικιακά θα πρέπει να είναι έτσι. Δηλαδή, δίνει ένα παράδειγμα.
SPEAKER_08Ανοίπεται, εννοείται. Είναι πολύ θεσμικό.
SPEAKER_04Από την άλλη καταγράφει και τη διαφωνία του, πάρα πολύ ωραία και οι αχμέ του είναι τόσο γλυκέ και τόσο τι περνάει τόσο.
SPEAKER_08Ναι. Όχι. Ήταν μια πολύ συγκροτημένη και πολύ μεστή δήλωση. Ήταν μια και έξω, δηλαδή, κοιτάμε μπροστά, δεν κοιτάμε πίσω και αυτά είναι παρελθόν.
SPEAKER_04Αλλά έθεξε και το προσωπικό ζήτημα. Δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Όπω επίση πέρασε και το επίκεντρο τη αντιπαράθεση που λέει ο μοστάξη, εγώ πήρα 41, εσύ πήρε 18.
SPEAKER_08Τέλο πάντων, θεωρώ ότι αυτό το πράγμα κάπο πρέπει να λήξει. Και πρέπει κάποιο ο κύριο Αναρά να αποφασίσει τι θα κάνει. Και να πει, κάνουν ακόμα, έχω αυτά τα στελέχη, έχω αυτό το πρόγραμμα. Ξυφίστε με αν θέλετε ή δεν θέλετε.
SPEAKER_04Οκ. Λοιπόν, κλείνουμε το κεφάλι σαμαρά.
SPEAKER_08Σα διεκλογική.
SPEAKER_04Τώρα εσύ ξεδιπλώνε. Τώρα είναι η σειρά. Τσύπρασε. Άλεξη, τσέπει.
SPEAKER_08Έχω μία λέξη να πω. Μια λέξη να βρεθεί να θέλω να τα αναλύσω μετά. Μια λέξη να πω. Που κράτησα από όλη τη συνέντευξη. Και θα το συνδέσω με το between the lines γιατί πρέπει να είμαι στην εποχή. Αλλά λέξει ⁇ σίβρα ⁇ ίσον crowdfunding. Έγιναν αμερικάνο ⁇ και crowdfunding θα κάνει. Α τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κρανί γιατί για το κομμάτι για μένα. Α τα πάρουμε πράγματα την αρχή. Δυο τρει όλε ⁇ συνέδευση. Με όλη μου την καλή πρόθεση.
SPEAKER_04Έλεγε τίποτα ή έλεγε γενικού.
SPEAKER_08Με όλη μου την καλή πρόθεση. Και επειδή με έχουν επιχειρήσει Ρηζέο με έχουν επιχειρητικό. Με πολύ καλή διάσταση την παρακολούθηση.
SPEAKER_04Καλά δεν μου λε σήμερα καθώ είναι 3 ώρε ⁇ και παρακολουθούσε την τσίπρα εννοείται.
SPEAKER_14Στο δείχνουν.
SPEAKER_08Εγώ ήταν τα παιδιά στα βραφιού που μου λέγανε να σποντάκη του λέω λίγο αργότερα. Γι' αυτό είσαι και ένα άλλο. Γιατί πρέπει να ακούσατε λίγο αργότερα γιατί άκουσα τη συνάντηση του τσιμπρά. Ήταν μια πολύ ωραία εκθεσηών. Είχε οικονομικά στοιχεία, είχε διάφορα μέσα πολύ ωραία. Α ⁇ κρατήσουμε όμω τα σοβαρά γιατί εδώ είναι θεσμικό. Πρώτον. Ανοίχθηκε στο Πασόκου. Τι είπε τώρα, είπε ότι αν πάρει την εντολή θα στραφεί προ τα προδευτικά κόμματα.
SPEAKER_04Αν πάρει την εντολή ω ⁇ δεύτερο εννοείται.
SPEAKER_08Είπε όμω ⁇ μετά και αν δεν γίνει δουλειά και οι δεύτερε εκλογέ δεν είναι και τίποτα. Δεν είχα μια καταστροφή.
SPEAKER_04Ναι, γιατί εκεί αν είναι δεύτερο και στι δεύτερε ⁇ εκλογέ θα εξαφανιστεί το παλό θα πάει παραπάνω αυτό.
SPEAKER_08Όμω. Κάποια στιγμή στην έκθεση δεών είπε ότι εγώ ήθελα να κάνω το κόμμα ήταν ανάγκη γιατί δεν υπάρχει αναλλακτική πρόταση απέναντι στο μισοταγεί. Να σε κάψο γιάνει να σα λύψω μέλη αυτό.
SPEAKER_04Ένα τσίπρα φίλο, δεν αλλάζει.
SPEAKER_08Προφανώ αύριο θα βγουν οι πασόγοι και θα αρχίσουν να λένε. Οπότε θα στραφώ προ τα προηδευτικά κόμματα. Μια προεκτικό κόμμα θα είναι ο αρχιο. Δεν μιλάμε κανένα. Έκοψε του ΣΥΡΙΖΑ. Φάμελο, δηλαδή θα πάει σπιδικό και αυτή εκεί τα άψησε. Και πάμε στα οικονομικά του κόμματο.
SPEAKER_04Νάει.
SPEAKER_08Θα κάνει application. Γιατί είπε ότι θα δημοσιοποιήσει τα οικονομικά του κόμματο.
SPEAKER_04Καλοδεχόμενο.
SPEAKER_08Έντιμο.
SPEAKER_04Βέβαια.
SPEAKER_08Τώρα θα κάνει application. Το οποίο κάθε μέλο κάθε μπορεί να δίνει από ένα ευρώ. Για τα σχέδια τα οποία έχουν για το μέλλον. Και θα κάνει κρατζή. Και στο βιβλίο. Δεν ξέρω να είναι το κραντοί κρανύουν μπερδεύομε. Κραundι.
SPEAKER_04Έχει μια διαφορά. Το οποίο δεν ξέρει τι είναι το crowdfunding. Εμεί ⁇ εδώ θέλετε να ξεκινάμε.
SPEAKER_07Μα βγάζεται ένα καθόλου. Όχι, γίνονται μικρομένε. Γίνονται μικρομέτωποιε. Εκεί εμεί με το χέρι μοιράζονται.
SPEAKER_08Αυτό. Τώρα, πώ έκανε αυτά που έκανε μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν θα μα το πει.
SPEAKER_04Ποια εννοεί.
SPEAKER_08Τι φιέστε, τη αλονίκη, τι παρουσιάσει την πενικά το αυτό, έτσι, το ένα, το άλλο, όταν κάνω όλα τα έσφα του βιβλίου, πράγμα θα γίνει ολακιστή. Μπορεί να πούλησε.
SPEAKER_04Και τι ένιει ρεφίλε που τα βρείτε και τα λεφτά. Να μηνω. Όχι. Γιατί δεν ξέρει, ρεφίλε.
SPEAKER_08Τι εννοιάζει. Αν μπορεί ο τσέπα να μαζέψει λεφτά, εγώ τότε κάτι κάνω λάθο. Εγώ όποιο δεν μπορούμε να μαζέψουμε λεφτά.
SPEAKER_04Γιατί το ίδιο ήσυρα, φίλε.
SPEAKER_08Αυτό μάζεψε για να τα κάνει όλα αυτά, μάλλον σε κανα εκατομμύριο. Εγώ πέρα με 50 χιλιάρικα μια χαρά είναι.
SPEAKER_04Θα τα κάνει σε αυτά τα μετάξα πανη θα κάνει τι φέστε. Όχι βέβαια.
SPEAKER_08Πάλω σε αυτό το κίνητο. Πατάλλινα στα παιδιά μου. Κάτι θα τα κάνε.
SPEAKER_04Αλλά εμπάσει προτό, γιατί σε νοιάζε που βρίσκεται, επειδή μα λέει ότι είναι έτοιμο. Όχι για κανένα άλλο λόγο. Η άμα δεν έλεγε περιμοντά. Εντάξει, δεν ξέρουμε τώρα λίγο πολύ ποιο δίνει τα λεφτά. Κάποιο, δεν έχει χωριό. Είναι αγατικό χορηγό. Έρα παιδί μου εντάξει. Αλλά να σου πω όμω κάτι. Αυτό που εμένα μου ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μου πει κάτι. Είναι αυτό που έλεγε πιακά. Να μου μιλήσει για το μέλλον.
SPEAKER_08Δεν μπορεί να πει. Θα είπε ότι θα φορολογεί στου πλούσιου το έχει πει. Έλα τώρα. Αφού το πε, θα το κάνει. Αλλά έχει ένα πρόβλημα να πει νούμερο. Γιατί δεν υπάρχει περιουσολόγιο.
SPEAKER_04Ε, όταν θα το φτιάξει. Και θα το φτιάξει τον περισολόγιο τότε.
SPEAKER_08Το περιουσιολογιο τότε έχουμε χρόνια μπροστά μα. Δεν υπάρχει θέμα. Εντάξει. Είναι το 100.
SPEAKER_06Και βέβαια έχουμε και άσμα.
SPEAKER_04Τι άσμα.
SPEAKER_08Απάντη σε στο μειτσάκι με τραγουδάκι.
SPEAKER_13Μού φαγησόνα τα δαχτυλίδια. Τι λέει. Πολύ γλυκο. Πολύ κλικό.
SPEAKER_08Συμπέρασμα. Καλά. Σήμερα θα μπορώ να έχω αυτό το δω στο replay. Για να δω δω με ιστορία. Για να παρακολουθήσω καλά. Τοπτοζέκι και μίστο Χάιντ. Λίγο έτσι, λίγο.
SPEAKER_04Δεν μου λε τώρα. Εντάξει. Βολεύει. Αλλά ήταν ομορφούλή. Εντάξει. Φτυχημένο. Είναι φρά. Δεν μου λε τώρα ότι βολεύει το μιτσοτάκι που είναι αντιπαρό στο.
SPEAKER_08Κοίταξε, στην τελευταία δημοσκόπηση τη σημερινή του στα GPO, του δίνει 16%.
SPEAKER_04Σου θυμίζω 17 ήταν τότε χαμηλό εφάπαξ πρόηγική συνταξιοδότηση.
SPEAKER_08Ναι, ρεφίλε. Εγώ σου λέω ότι αυτή τη στιγμή θέλει να δώσει και δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα.
SPEAKER_04Ποια Ελλάδα. Στην Ελλάδα.
SPEAKER_08Η δεύτερη ευκαιρία δεν ζήτησε δεύτερη ευκαιρία για την κοινωνία. Ζήτησε δεύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα.
SPEAKER_16Με τη ζωή δεύτερη φορά.
SPEAKER_08Λοιπόν. Σταμάτα να γενλακ. Και λέει εγώ στην Δε πριν γίνω ο πρωθυπουργό. Είπα ότι θα συγκρούσω. Και συγκρούστηκα και μου το χτυπάτε 20 χρόνια μετά. Και προφανώ όταν συγκριστώ, μα στοίχει κάτι παραμάνω.
SPEAKER_04Και τα μαθήματα. Τα μαθήματα. Τώρα πρέπει να διαψε οι αυταπάντε του. Ναι.
SPEAKER_08Ναι, αν τον συμφέρει το μυτσοτάκι. Δεν ξέρω. Ποιο δεν το έχω βάλει στο μυαλό μου. Δηλαδή, θα έχει όπλα να του κάτσει απέναντι ο μισοτάκη. Θα έχει να του θυμήσει το παρελθόν και να θυμίσει στο σύμπαν το παρελθόν, αλλά σίγουρα ο τσέπ έχει καλλιωμα. Έχει ένα μπειρήνα που είναι πολύ, είναι πολύ πιστή.
SPEAKER_04Κοίτα, αν α πούμε έχει κρατήσει ένα 80% από το 17, δηλαδή που πήρε το τελευταίο που ήταν τελειωτικά του και πήρε 17. και ένα τσίκ παρακάτω, δηλαδή να του έχουν φύγει και ένα 2% έχει ένα 15 μετοναρισμένο είναι υπολογιστή.
SPEAKER_08Δεν είναι λίγο από τη στιγμή που έκανε την ανακύνωση του κόμματο λίγο στην εποχή τη Ιθάκη ήταν πάντα υπολογισμό αντίπαλο. Και ήταν υπολογίσιμο αντίπαλο γιατί όλη η πολιτιά για αυτό που είπε ότι ήρθα γιατί εγώ είμαι αναλλακτική και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Έχει άδικό.
SPEAKER_04Δεν είναι αναλλακτική.
SPEAKER_08Όχι, όχι. Συγνώμη γιατί υπάρχει τίποτα άλλο.
SPEAKER_04Ποιο, εγώ θα σου πω κάτι άλλο που έχω σκεφτεί για αυτό το θέμα τη εναλλακτική. Η εναλλακτική του μιτσιωτάκι υπάρχει μέσα στην Ανέμοκρατία. Δηλαδή, αν ψάξουμε τώρα το πολιτικό προσωπικό, εάν υπάρχει ποιοτικά ή μια προοπτική στο μέλλον, κάποιο να αντικαταστήσει το μιτσοτάκι, αυτό βρίσκεται μέσα στην άλλη δημοκρατία. Περίμενα, άφησε με ένα το πω. Αύξαμε να το πω.
SPEAKER_08Ο μαύριο που αγαπησατε.
SPEAKER_04Άφησε με ένα το πω. Κατάψε. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στην άλλη δημοκρατία. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε ονοματολογία, αλλά υπάρχουν. Γιατί υπάρχουν όμω είναι το θέμα. Διότι το πιο σοβαρό πολιτικό μαγαζί για κάποιον που θα ενδιαφέρονται πραγματικά να μπει στην πολιτική με κάποιε αξιώσει, δηλαδή που είχε τη. τη φιλοδοξία να ασχοληθεί. Θα κοιτάγει πώ θα πάει στο καλό μαγαζί. Γιατί αυτό το μαγαζί είναι στι μένο για να μαζέψει τον καλό τον κόσμο. Είναι σαν την καλή ομάδα που θέλει να πάει ένα παίκτη που έχει φιλοδοξία να κάνει στα διοργανία. Θέλει να πάει στον παναθημαικό, στον ολυμπιακό σε μια μεγάλη ομάδα. Έτσι, όπω έχει γίνει το πολιτικό σύστημα με τα προσωπογί κόμματα, ο τσέπ είναι σαν προσωπικότητα έχει ένα 15% τα λυμπάν που είπε. 7% έχει ο Βελόπουλο, ίσω πέντε. Έχει και 3% το κασυδιάρη. Δεν μα λέει τίποτα. Αυτέ είναι προσωπικό πολιτικέ. Θα μπορούσε να βρίσκονται και σε ένα χώρο. Αυτό που έχει σημασία είναι η δεύτερη ομάδα αν υπάρχει ανάλογή τη Νέα Δημοκρατία για να μαζέψει τειχόν φινάνια και πολιτικά ταλέντα. Αυτό κακά τα ψέματα είναι το πασόκ. Σα μαγαζί, σου μιλάω. Σα μαρκίζα, είναι το πασόκ. Δεν υπάρχει άλλο.
SPEAKER_08Τελείωσε.
SPEAKER_04Και ο τσίπρα, επειδή είναι τόσο αλλάζοντα και τόσο εγωπαθή έχασε την ευκαιρία να κάνει το σύριζα μαγαζεί όπω κάνανε υπόλοιποι η γέτε. Όπω έκανα παπατρέο το πασόκ. Όπω έκανα καραμαλί στη Ναϊδημοκρατία. Και όταν έφυγε ο καραμαλίκε διαδοχή και ξανά και ξανά και ξανά. Ο τσίπα δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Ο τσίπα ενδιαφέρεται μόνο για το προσωπικό του όφελο. Τίποτα παραπάνω. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα ούτε να δημιουργή τίποτα. Κατανάλωσε την πολιτική κληρονομιά που πήρα από την αριστερά σαν ένα κακόνο που την πέταξε στα πουζούκα και την έκαψε και εξακολουθεί να την γέει.
SPEAKER_08Δεν πέφτομαι το ποτέ έξω. Εντάξει, ο μαζίδη που αγαπησατε. Πάμε τώρα! Όλη αυτή η ιστορία είναι μετρημένα κουτιά. Το αν έχει διαδόσει νέα δημοκρατία ή όχι αυτό είναι αδιαφορο. Ο μισοτάκη, αν έχει διαδόχου ή όχι είναι αδιάφορο. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τι εκλογέ που θα γίνουν σε μερικού μήνε από τώρα. Και υπάρχουν δύο στρατόπεδα. Είναι η νέα δημοκρατία και η άλλη. Εντάξει, τζέρπι, παγενικό ελμπει.
SPEAKER_04Η άλλη με όμω γιο.
SPEAKER_08Ή άλλοι, με όμω. Εντάξει. Άρα είναι αδιάφορο μορτάκη.
SPEAKER_04Εντάξει, δεν το είπα και αυτό. Κατάλαβε πώ το παίρνε.
SPEAKER_08Αλλά το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή οι δύο παίκτε απέναντι που υπάρχουν είναι ο τσίρα και ο ανθουλάκι. Μεταξύ των δύο χάω. Εύκολα. Εντάξει, η μόνη εναλλακτική, επαναλαμβάνω, είναι ο τσίπρα. Γιατί είναι ταραβευτη, γιατί είναι αλλάζοντα, γιατί κοιτάω την πάρτη του, γιατί δεν τον ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θέλει να γίνει προθυπουργό μου χαμέρι να κερδίσει το μισοτάκι που δεν έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Όλα αυτά είναι αδιάφορα. Παντελώ αδιαφορά. Είναι ο μισοτάκτη ο τσίρα.
SPEAKER_16Σωπεί την ερώτηση.
SPEAKER_08Μισό. Αυτή τη στιγμή ο τσίπρα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη.
SPEAKER_04Έστω μια ερώτηση. Παρακαλώ. Υποτίθεται ότι απευθύνεται και θέλει να καβαλείσει το πασόκο. Έτσι. Σωστά. Άρα τι θέλει να του πάρει εκτό από ψηφοφόρου και στελέχη. Σωστά. Σωστά.
SPEAKER_08Όχι, τα στελέχη δεν νομίζω ότι το κέννετε παραγωγή.
SPEAKER_04Ποιο θα κάνει την πολιτική του. Τι. Ποιο θα την κάνει την πολιτική του, χωρί στελέχη θα πάει, χωρί την ομάδα, χωρί ομάδα. Δηλαδή, αν κάποιο σοβαρό θέλει να κατέβει το ψηφοδότητε.
SPEAKER_08Θα φέρει 15 τεχνοκράτε, θα πάρει μερικού από εδώ, μερικού από αυτό είναι το πρόβλημα μα.
SPEAKER_04Συγγραμμαν.
SPEAKER_08Το πρόβλημα τελειώνει. Πού είναι στο βαρύ που πήγανε. Κάτσε το φίλε, που είναι στο βαθύρι που πήγανε. Τώρα θα κάνει τέτοια είδο πολιτική ανάλυση.
SPEAKER_04Όχι, δεν είναι θέμα πολιτική. Είναι πρακτικό μου λέει.
SPEAKER_08Καλά την τρίτο στο ξύδου. Το πρακτικό είναι τι κατεβάζει στην πλέια ολομέια. Και η πλέια ολομέλια είναι 11 εκατομμύρια, 19, 8, 7 εκατομμύρια έλλεινε ψηφοφόρη. Και έχουν δύο φάκε. Εδώ το μισοτάκι, εδώ το τσίπρα. Και κάπου εκεί το ανδουλάκι. Αλλά δεν έχει σημασία. Ο τσίπα αυτή τη στιγμή έχει βγει. Εντάξει, μην γίνω είναι περιβολικό και υποδεξιώτερο του μιτσιωτάκι, έχει βγει κεντρικότερο του ανδρουλάκι. Και αρχίζει και κάνει ένα παιχνίδι σε αυτά τα οποία τον έχουν πονέσει στα οικονομικά, στα στελέχη που του έχει φάσει. Σου λέει θα πάρω άλλου. Και λένε που θα πάμε εκεί. Δηλαδή, είναι τυχαίο το ότι ανεξαρτοποιήθηκαν μία στρατιά άνθρωποι από τη νέα αριστερά και από το Σύριζαμε με την ελπίδα να πάνε στον τσιπρά. Και πέσω τι λέει διάφορα και παίρνει πέντε και παίρνει άλλου 15 από το πασό και φέρνει και 10 καινούρια πρόσωπα. Γιατί να μην είναι υπολογιστή δύναμη. Και όταν λέει ότι τα κόμματα είναι προσωπογί, από τη μία μλευρά είναι ο μυτσοτάκη και από την άλλη μεριένο τσίδα. Είτε το θέσει είτε όχι, είναι προσωπογί. Τώρα να θα έχει από κάτω τον πυρησαπρίβουλα ή το φάμελο είναι οριακά αδιαφορο.
SPEAKER_04Τι έχει φάει το χρόνο δεν θα προλάβει να πει για τα ενδοικοί.
SPEAKER_08Δεν ξέρω που έχω φάει το χρόνο εγώ. Είτε σα επιπλώσει τα δημοκρατικά συναισθήματα. Τα νέο δημοκρασία.
SPEAKER_04Ενδωικενιακά.
SPEAKER_08Λοιπόν, ενδοικογενιακά. Εδώ οικογένειακό έχει εδώ. Λοιπόν. Μισό λέτο το δώ σου μου για να μπορέσει να το διαβάσω ολόκληρο γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αυτό δεν το ξέρει. Για πρώτο επεισόδιο απολαυστικό. Τι κάνατε στο μαβρίδη. Φέρτε τον πίσω. Τα είπε αλλά με πόνο ψήσει. Τώρα, δεν τα έχετε καλά με κανένα ακόμα. Θα υπάρχουν και αυτοί που θα σα κατηγορήσουν ότι το κάνατε λίγο φτιαχτό για να δείξετε αμερόλειπτη. Ω προ το περιεχόμενο. Οι τιμέ του Σεπτεμβρίου αφήνουν τον περισσότερο κόσμο αδιάφορο γιατί χαιστήκαμε εάν τα επόμενα προϊόντα κάνουν λίγη έκτωση, πάντα υπάρχουν τα νοι των super markets με τη φήμα του που είναι τόσο καιρό φινότερα. Επίση τα επόμενα, εάν τα θέλει κάποιο να κάνουν πολύ συχνά εκτόσει ένα συνένα και τα λοιπά. Φιλενάδα μου λάθο, είναι αλλά τέλο πάντα. Για τι περίφημε αφήσει μισθών. Γίνονται αλλά δεν καλύπτουν τον πληθορισμό. Η αγοραστική μα δύναμη συνεχώ ⁇ μειώνεται. Τρίτον, υπάρχουν και ψηφοφόροι που δεν ξέρουν πόσο έχει το σαμπουάν γιατί δεν έχουν μαλλιά. Τίποτα δεν μα κάνει εντύπωση γιατί όποιο και αν κυβερνάει, εμεί έχουμε στα δεδομένα τα οικονομικά σκάνδαλα, ταρουφέ, κουκούλωμα υποθέσεων κτλ., μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Στι δημοσκοποίσει δεν πρέπει να βασίζεται κανεί απόλυτα γιατί η διατύπωση τη ερώτηση ή επιλογέ των απαντήσεων μπορούν να επηρεάσουν ω έναν βαθμό το αποτέλεσμα και ο ψηφοφόρο των αναποφάστο ποτέ δεν ξέρει τι θα κάνει μπροστά στην κάπη. Το πιο μεγάλο πάντο συμπέρασμα τη εκπομπή είναι ότι ο παπατάκι έχει πάντα δίκαιο.
SPEAKER_04Πάντω σε αυτό που είπε το αρχικό Βαίτε το μαβρίδη κτλ. Έχει εδώ. Κλάφυανού δημοκράτε, ο μαύρη είναι απογοητευμένο.
SPEAKER_08Έχω και ένα άλλο σοβαρό μήνυμα. Δεν είναι τέτοιο τη φίλη μου τη πόλη, είναι άλλο σοβαρό μήνυμα. Το οποίο, γράφει, λάθο δεν το περίμενα. Ναι, με ο κουμπάρο έχασε δύο μεροκά. Αναφερόμαστε στην προηγούμενη εβδομάδα που έλεγα για αυτό το οποίο έχουμε να πούμε. Και θα το πω σήμερα πολύ στα γρήγορα. Γιατί μου φάγει όλο τον χρόνο με τα νέο δημοκρατικά σου. Ναι, με ο κουμπάρο έχασε δύο μεροκάματα τρέχοντα να μαζέψει τόσα χαρτιά για την επανέκραδοση του επαγγελματικού του διπλώματο. Όμω αυτό δεν είναι λόγο να απαιτεί μέσα σε μία μόνο εφταετία να ψηφιοποιηθεί όλο ο ψηφιακό μηχανισμό. Άσου δεν ελέγχει για το ποιο άλλο θα μπορούσε να καταφέρει το χιλιοστό που κατάφερε η Νέα Δημοκρατία και κυρίω ο πιέρ και η Σύναφω. Με απογοητεύει αυτό. Είναι η κυρία Μαρίνα Στεφανίου. Είναι μια κυρία τον εκτιμό πάρα πολύ. Πρέπει να απαντήσω αυτό.
SPEAKER_04Αυτό που είναι το σχολείο που βρίσκεται στο Messenger.
SPEAKER_08Α είναι DM είναι. Ναι, ναι, ναι, ναι. Θα απαντήσω και για του δύο μα και για τον πάνω αν μου το επιτρέπε και για μένα. Δεν έχουμε απαξιώσει ποτέ και μάλιστα εγώ το έχω πει πάρα πολλέ φορέ ότι ο Πυγαρακάκι έχει κάνει μια δουλειά η οποία είναι απίστευτη. Δεν κατηγορούμε αυτή τη μητοπυρακάκι. Πιθανότητα κατηγορούμε αυτού οι οποίοι συντάσουν το κώδικα γιατί και οι πάλι που του ζητήσαμε αυτά τα χαρτιά του κουμπάρου μου, κάποτε το διαβάσαμε αυτή είναι η διαδικασία. Και δεν απαξιώνουμε τίποτα και σε κανέναν μπορεί να σχολιάζουμε να κριτικά και να καυτηάζουμε γιατί αυτή είναι η δουλειά μα. Αλλά θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ ισορροπημένοι σε αυτό. Και όταν λέμε κάτι εδώ, την από ψάρα μα τη λέμε στο τέλο, και αν θέλετε, κρατήσετε την ή πετάξτε την στη θάλασσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και όταν βάζουμε, μιλάμε για δημοσιοποίηση, μεταφέρουμε κάποια ευρύματα. Και εδώ θα πάω στο πρώτο μήνυμα, το οποίο είναι του κριουφίου Κύρκου, ο οποίο λέει: Γενλάει ο κόσμο την αυγουστιά τη δημοσκόπηση τη εταιρεία που δεν είναι καν μέλο του ΣΕβάρα. Πριν απαντήσει ο πάνω γιατί μπορεί να απαντήσει. Θα πω εγώ κάτι. Η εταιρεία είντεού η οποία κάνει δημοσκοποιήσει δεκάδε χρόνια τώρα και από εδώ την συζητάμε πάρα πολύ καιρό. Και έχουμε όλε τι δημοσκοποίησει, γιατί και στην εφημερίδα τη δικιά μα και στο site κάνει δημοσκοποίσει. Είναι η έννοια του κύριου Βασιλιά εταιρεία. Μέχρι τώρα, κύριο Κίρκο, και πιθανόταν και κάποιου άλλου ⁇ κυρίου, η μέχρι τώρα δημοσκοποίσει δεν σα είχαν ενοχλήσει. Και ούτε σα έχει ενοχλήσει ότι δεν είναι καν μέλο του σενά. Και δεν έλαβει ο κόσμο με το δημοσκόπο ⁇ κάνει ερωτήσει ⁇ παίρνει τι απαντήσει και τι καταθέτει. Και α πει τρία πράγματα τώρα ο πάνω που δεν θα ήθελα ούτε κι εγώ και τάμα θα 5 λεπτά πριν ξεκινήσουμε.
SPEAKER_04Σεδέα τελευταίο δετύιο τύπου 27 Δευτέρα 2025. Το 27 Σεπτεμβρίου του 2025. Τελευταία ανακοίνωση του Σεδέα. Αυτό είναι το Σεδέα. Ένα σύλλογο. Δεν έχει καμία νομική υπόσταση, είναι ένα site κρεμασμένο. Μπορείτε να το δείτε και να δείτε αν πρόκειται περισσότερο αυτή. Δεύτερον. Δύο πράγματα πρέπει να πληρούν οι εταιρείε ⁇ δημοσκοπήσεων για να μπορούμε να πούμε ότι είναι αξιώτε. Όταν μέλη του Αισουρού, υπάρχει νόμο γι' αυτό.
SPEAKER_08Εθνικό δημοκρατικό συμβούλιο.
SPEAKER_04Και υπάρχει κι ένα και μια ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Εζομάρ, όπου χωρί αυτή δεν μπορεί να δημοσιεύσει. Πρέπει να την έχει για να δημοσιεύσει. Λοιπόν, το σέτηση σεντεού υπάρχει το πιστοποιητικό τη Εζομάρ για την εταιρείου. Μάλιστα είναι μέλο από το 2002 και ισχύει μέχρι και το Δεκέμβριο του 2026 είναι ζωτικό βάλει που λέει το ενεργό δηλαδή το θέμα. Σε ό,τι δεν αφορά στο ασουρού, εάν πάτε στο προφίλ τη εταιρεία. Εκεί υπάρχει ο αριθμό Μητρό με αριθμό 7, αυτή τη στιγμή τα μέλη δημοσκοπικέ, έχουν φτάσει το 75, το νούμερο 7, δηλαδή από τι πρώτε εταιρείε, ήταν τη Σιντριού. Και μάλιστα μιλάμε ότι είναι από τον Αύγουστο του 2007, δηλαδή κοντά 20 χρόνια εταιρεία. Αυτή είναι η απάντηση για το φίλο. Και γι' αυτά που εμεί ⁇ δημοσιεύουμε και κατά πόσο α πούμε αυτό είναι παπατζήκη όχι. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μιλάμε με στοιχεία στη χώρα, έτσι. Και όχι να λέει ο καθένα το μακρύ και το κοντό του.
SPEAKER_08Τώρα ο κύριο Γιάννη Χάκη, έστειλε ένα μήνυμα που πήραμε γι' αυτό στον νόμο μα. Γράφει δεν θα σα γιατί είστε ακροδεξί.
SPEAKER_02Εντάξει, είμαστε να ξεκινήσουμε.
SPEAKER_08Ωραία. Δεν μα έκανε πει μέχρι το αλάτι. Όχι, εντάξει. Λοιπόν, ανώνον Α.
SPEAKER_04Κάποια στιγμή θα πρέπει να μα πείτε και αυτού του χαρακτηρισμού το περιεχόμενο. Τι σημαίνει ακροδεξιό, α πούμε. Εγώ να το βάλουμε μέσα. Να μα στείλετε τι σημαίνει ακροδεξιό, τι σημαίνει δεξιό, τι σημαίνει κεντρό, τι σημαίνει κεντροδεξιό, που διαφοροποιούν και να τα δούμε. Να καταλάβουμε γιατί μιλάμε.
SPEAKER_06Πολύ θυμωμένο ιστορία.
SPEAKER_04Δεν μπορώ ρεφίλε όλα αυτά. Δεν μπορώ όλα αυτά. Και έχω μπροστά με ένα μήνυμα που σε αφορά. Είναι μεγάλο. Δεν είναι κακοπροερε. Αλλά προχώρησε και θα το κάνω πλέον πω.
SPEAKER_08Ο ανόνει Α. Ένα πούμε τον έχουμε αναφέρει παρακολουθούσε.
SPEAKER_04Αυτό δεν έχω κι εγώ έναν ανόνιό αχω και εγώ.
SPEAKER_08Το έχουμε αναφέρει πάρα πολλέ φορέ. Νομίζω ότι έχω το νομά του γιατί μα το έχει γράψει το όνομα του. Έχει και μία άλλη ανάρτηση που δυστυχώ δεν μπορεί να την καταλάβω. Και πρέπει να σα παρακαλέσω και κάτι. Γράφετε πολλέ φορέ κάποιε απαντήσει που δεν μπορούμε να τι διαβάσουμε. Μην νομίζετε ότι αγνώμαι. Δεν βγάζουμε νόημα. Δεν βγάζει κάποιο νόημα. Έχει αυτό το μόνο λόγο. Λέει, μερικά στοιχεία τη Εφτάτρια για τον Έλληνα που πεινάει. 85,8 εκατομμύρια διακαιρεύσει έκαναν οι Έλληνε πέρσι, οι περισσότεροι εντό χώρα, σε νικιαζόμενα όχι ιδιότητα, ξοδεύοντα 4,1 δ σε ταξίδια. Ολογράφω για να το εμπενδώσουμε, μα το γράφει και ολογράφο. Την ίδια ώρα τζόγραν 3,7 δ ⁇ , καθαρή χασούρα GGR. Σε όνειμα ταιρα παιχνίδια. Ενώ για τσιγάρα καπνώ η ετήσια εθνική δαπάνη άγγεσε τα 1,2 δ ⁇ . Βάζει ένα σύνολο το οποίο είναι 9 δισεκατομμύρια μόνο αυτά. Ναι, μπορώ να το δεχτώ. Αλλά δεν είναι κάτι που.
SPEAKER_04Ο ανώνον Σάφα έχει αυτή την προσέγγιση, την οποία τη μεταφέρει και σε ένα άλλο μακροσκαιλέ μήνυμα που λίγο πολύ μα κατηγορεί και σε ένα προσωπικά είω να γύρω που είπε ότι α πάει το μετρό, είπε, χαρακτηριστικά α πάει το μετρό να μην τα πίσω, α πούμε, να κατεύουν τη μέσα στα τρόφιμα.
SPEAKER_08Όχι, όχι, κάνετε πολύ μεγάλο λάθο. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα, θα μπορούσαμε να πούμε αυτό. Θα μπορούσαμε να πούμε να αγορασθεί και ένα ραφά λιγότερο για να φτιαχνών τέσσερα σχολεία. Είπα τι θα μπορούσαμε να πούμε και τι θα μπορέσει να πει ο κάθε ένα επειδή ακούσει πάρα πολλέ φορέ. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω από τη βολική μου καρέκλα ή τον καναπέμου υποδειξη.
SPEAKER_04Αυτό επέσει περιπτώσει το έπιασε και να σου λέει σαν την αριστερά, πόσα σχολεία δτίζεται με ένα ραφάλ κτλ. και αναπτύξει μια ολόκληρη επιχειρηματολογία η οποία αφορά και μα αφορά σαν δημοσιογράφου ότι χαιδεύουμε τα φτιά του κόσμου και πρέπει οι Έλληνε να κάνουν την αυτοκριτική του λίγο πολύ αυτό το νόημα βγάζει όλο αυτό το μήνυμα το οποίο απεί μια συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, η οποία δεν έχει τώρα και δεν έπαιχνε πολύ από την πραγματικότητα και εγώ τη Απάντζα του σωστά τα λε, αλλά ξεχνά ότι αυτά τα λέει δημοσκόπηση. Δηλαδή, εμεί μεταφέραμε τη δημοσκόπηση. Δηλαδή τα λένε ήδη γέλνεση. Εμεί λέμε τη λέει δημοσκόπηση. Και όποιο άκουσε, άκουσε και όποιο ακούει ακούει, από κάθε πλευρά. Γιατί δεν είναι μόνο η μία πλευρά που πρέπει να τα ακούσει. Αν σε εκνέβησε λέω ο είωνα, καλό εκνέβησε. Εκνεβή σου και άλλο, όχι με τον ήωνα. Εκνευρίσουμε το δυπανό σου που στέλνει μήνυμα εντό εισαγωγικών κάθε φορά είτε με την ψήφο του, είτε με την απάντησου, αλλά όχι με τον ταχυδρόμο του μήνυματο. Γιατί και ο ταχυδρόμο λέει εκνευρίζεται με το μήνυμα που πρέπει να μεταφέρει κάθε φορά. Αλλά αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν σου αρέσει το μήνυμα στον παραλύπτε να πονέσω στον αποστολέ. Εμεί ταχυδρόμο είμαστε. Λέμε και μια άποψη α πούμε. Βλέπουμε ένα μήνυμα και το σχολιάζουμε.
SPEAKER_06Μα λένε μια άποψη όπω λέμε. Καφέ.
SPEAKER_08Δεν διαφέρουμε και είναι και διάλογο απλά μην μα βάζετε στο στόμα πράγματα που δεν έχουμε πει και μην το ότι βάζουμε μια δημοσκόπηση από κάποια εταιρεία όπω σήμερα είπαμε τα ποσοστά που έβγαλε η GPO, πόσο μάλλον μια εταιρεία με την οποία συνεργάζομαστε χρόνια που ξέρουμε τον άνθρωπο που την έχει που συζητάμε μαζί του, που μα δίνει απορίε, που εμπάξει περιπτώσει είναι μια ανόμια εταιρεία με τι μολόγια. Μη μαζί τώρα θα γιάνουν και τα πεζοδρόμια. Γιατί με την ίδια λογική και η Μάρκ και η Οπίνιο και η όπια θα μπορούσε να δηλαδή το τι είναι στο σενεά είναι σημαίνει κάτι. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το βράδυ. Εντάξει.
SPEAKER_04Ενδεχομένω εννοούν και από τη μία και από την άλλη πλευρά οι δημοσκοποίηση. Την προηγούμενη εβδομάδα ενόχλησαν ενδεχομένω να δεινοκράτε. Τα αποτελέσματα αυτά.
SPEAKER_03Και γι' αυτό α πούμε, αλλάξε και ο μαβρίδη ο οποίο επανήλθε μετά από μια εβδομάδα. Ποιο. Γι' αυτό άλλαξε και ο μαβρίδη, ο οποίο επανήλθηκε μετά από μια βαμβολία. Ναι. Δεν έφερα πίσω γιατί θα τεχνιστικά.
SPEAKER_08Λοιπόν, υπάρχει ένα τύπο που τον λένε ρεμάλλη αλήθεια.
SPEAKER_12Τι τον λένε έχει αυτό το όνομα τη.
SPEAKER_08Ο οποίο σε όλα του τα μήνυματα που παρακολουθού μα στρολάρει. Δηλαδή μα παίζει. Λοιπόν, πόσο ευχισμένο είναι που ήρθε ο αλέξει μα και θα γίνει προθυπουργό και θα κακοπαιρνά. Καλοπερνάμε ήθελε να γράψει, όπω το 19 θα πέσει άφθονο χρήμα. Η οποία είναι πολύ αντικημενού. Οπότε συζηώμε τίποτα. Λίγο πασόκω κάποιε τιμέ, αλλά όχι βαμένο.
SPEAKER_04Ωραίο. Ωραίο ρεφίλα αυτό. Και μαστρολάει. Αυτό που είναι στο YouTube ήταν αυτό.
SPEAKER_06Έρεμά τη.
SPEAKER_04Πού δεν το λέω αυτό.
SPEAKER_06Μάλιστα.
SPEAKER_08Πάμε λοιπόν τώρα στην κυρία διονισή κουτουλογέννη η οποία γραφτεί ο μετροπόντα γκρέμισε και σπίτια στην Κυψέλη. Γι' αυτό τι λέτε. Πού είναι ο έλεγχο ⁇ . Λοιπόν, επειδή θα υποστηρίξω και θα ευλογίσω τα γένεια μα ότι εμεί δεν κάνουμε ούτε σπεκουλά, ούτε γινόμαστε λακιστή σε κάποια πράγματα. Έγινε ότι έγινε στην Κυψέλη. Πιθανότητα είναι από το μετροπόνδικα. Μπορεί και να μην είναι. Έχει πάει κλιμάκιο, έχει εξετάσει, έχει βγάλει μια πρώτη εκτίμηση ότι δεν φταίει ο μετροπόνδικα και έχει πάει σε ένα δεύτερο βαθμό που πρέπει να γίνουν κάποιε μελέτε από ειδού, το επαναλαμβάνω, που δεν είναι ειδικό ούτε ο μαβρίδη ούτε εγώ, για να λέμε τα πράγματα όπω είναι. Και να βγάλουν το αποτέλεσμα. Τι θέλετε να σα πούμε. Να το κουβεντιάζουμε.
SPEAKER_04Ο κακό μετρο πόνκα. Δηλαδή. Εγγρέμει το σπίτι. Ωραία. Ο μετροπόντικα δεν πρέπει να λειτουργήσει. Δεν πρέπει να γίνει μετρό. Να το πάρουμε και έτσι. Τι είναι αυτό το νόημα. Κακό που λειτουργεί ο μετροπόντοκα. Ποιο είναι το νόημα. Το πώ είναι.
SPEAKER_08Αυτό τώρα θα πρέπει να ήμασταν μια τηλοπτική εκπομπή να πάμε το δημοσιογράφο εκεί να δείξει τι ρογμέον των σπιτιών.
SPEAKER_04Αυτό τα κάνουμε το παγκελά. Είναι άλλο πράγμα.
SPEAKER_08Εμεί δεν κάνουμε τέτοιο. Δηλαδή δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Δεν έχουμε φταίει μετροπόντικο. Οκ, άρα ποιο φτάει. Φταεί το αυτό, φταίει για το μετρό, φταίει αυτό ο οδηγού στο μετροπόντικα, φταίει. Αυτή η δουλειά κάνουμε. Και επειδή κούρασα όπω είπε, γιατί μου φάγει όλο τον χρόνο επανήλθε και έπρεπε να. Αυτό. Θέλω όλο αυτό να το κλείσω με ένα μήνυμα. Από αυτό ξεκίνησα για να πούμε τα οικογένειακά μα. Η κυρία κάτι λεξιά του η οποία έγραψε μία λέξη κούραση.
SPEAKER_02Ναι, φίλε. Πού αφορούσε αυτό.
SPEAKER_08Όπου για να φορούσε. Κουράστηκε μαζί μα διότι λέμε μαλλακίε. Κουράστηκε με το πολιτικό σύστημα, κουράστηκε με την τηλεόραση, κουράστηκε με το YouTube, κουράστηκε με του πολιτικού, κουράστηκε με την προκληρική περίοδο.
SPEAKER_05Κούραση. Α το μεταφράσει καθένα όπω θέλει.
SPEAKER_15Καλώ βράδυ.