Podcast Facilitair - powered by Eager People

#15 - INTERVIEW - Hans Bronsema - over manieren van leiding geven en wat je in het vak kunt leren en wat in de genen moet zitten

September 26, 2019 Gerhard te Velde - Eager People - FMN Season 1 Episode 15
Podcast Facilitair - powered by Eager People
#15 - INTERVIEW - Hans Bronsema - over manieren van leiding geven en wat je in het vak kunt leren en wat in de genen moet zitten
Show Notes


Hans Bronsema is een ervaren interim-manager Facilitair die als zelfstandige werkt. Jorrit spreekt met Hans over zijn manier van leiding geven, of je het vak kunt leren of dat het in de genen moet zitten en wat de gevolgen zijn  van situaties waarin het facilitaire vak onderschat wordt. Ook legt Hans uit waarom hij een koksmes mee heeft genomen naar dit interview.

De Podcast Facilitair wordt je aangeboden door FMN en Eager People. Deze aflevering werd gemaakt door Eager People. In deze aflevering hoor je podcast host Gerhard te Velde.

Gratis verrassingspakket ontvangen? 
Wil jij helpen met het laten groeien van deze podcast? Deel dan een screenshot van de Podcast Facilitair op jouw socials (Facebook, Instagram, LinkedIn) en stuur deze screenshot in naar [email protected] Je ontvangt dan binnen twee weken een gratis fanpakket, aangeboden door FMN & Eager People!

Meer over FMN
Facility Management Nederland is de vakvereniging voor facilitair professionals. Word lid en ontwikkel jezelf als facilitair professional. Je kunt o.a. lid worden van expertteams, kringen en deelnemen aan inspirerende events van FMN. Wil je lid worden of meer weten over FMN, ga naar de website of volg FMN op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Meer over Eager People
Eager People brengt facilitair professionals bij elkaar. Eager People levert binnen een dag de facilitaire hulptroepen die jij nodig hebt. Zo helpen wij facilitaire teams aan de beste (tijdelijke) collega´s en facilitaire professionals aan de beste (bij)banen. Voor meer informatie, ga naar de website of volg Eager People op Instagram, Facebook, LinkedIn.  Je kunt ook contact opnemen via [email protected] of 030-2011762.