Crotcast

De Zevende: Veiligheid (deel 1)

September 24, 2019 Maarten Ducrot en Steven Dalebout Season 1 Episode 7
Crotcast
De Zevende: Veiligheid (deel 1)
Show Notes

Het is even geleden. Maar we zijn terug! En wel met een miniserie over veiligheid. Een onderwerp dat veel losmaakt bij iedereen die iets met de sport te maken heeft. 
We beginnen de serie met een gesprek met Artificial Intelligence deskundige prof. dr. Eric Postma. Iemand die grappig genoeg geen verstand heeft van wielrennen, maar wel van het in kaart brengen van menselijk gedrag. 
De tweede gast is in de Crotcast beland door een "twitter fittie" met Maarten, zoals Maarten het zelf noemt. Een "twitter fittie" dat resulteerde in een warme verstandhouding met verkeersdeskundige Teun Hellings. Hij was verantwoordelijk voor het parcours, en de veiligheid van de renners tijdens de ritten, toen de Giro d'Italia naar Nederland kwam. 
U hoort ook Martijn Tusveld. De Sunweb renner die ernstige verwondingen opliep bij een valpartij tijdens Parijs-Nice. We vragen hem natuurlijk hoe het nu met hem gaat en hoe hij in het debat omtrent veiligheid staat. 
Het meest verheugd zijn we echter over het feit dat deze Crotcast gewoon weer, zoals u gewend bent, Steven Dalebout aan het roer heeft staan. 

Heeft u Bingo? Laat het ons weten via www.ducrot.nl/feed

  1. Hij geeft er een snok aan
  2. Linkeballen
  3. Met het hol open
  4. Hij rijdt zo zijn karretje in de poep
  5. Wat gaan we nou beleven?
  6. Ik geef het je te doen
  7. Wat een uilskuikens
  8. Ze zitten om hun moeder te roepen
  9. Achterstevoren op de fiets


Volg Steven Dalebout ook op twitter:
https://twitter.com/stevendalebout

En Maarten hier:
https://twitter.com/maduc

De Crotcast slaat ook aan het instagrammen. Benieuwd naar de mensen die je hoort en kiekjes van achter de schermen check:
https://www.instagram.com/crotcast/