Breaking Marathon Limits

Norsk langdistanseløping i stor fremgang

July 25, 2019 Jann Post, Kristian Ulriksen og Sindre Buraas Season 1 Episode 12
Breaking Marathon Limits
Norsk langdistanseløping i stor fremgang
Show Notes

Kristian og Jann har invitert Sindre Buraas som gjest på nytt. Denne gangen for å snakke om fremgang i norsk langdistanseløping. Jakob Ingebrigtsens nye norske rekord på 5000 meter blir selvsagt tema, det samme blir storebror Filip sin nye rekord på en engelsk mil og brødrene Ingebrigtsen sin trening. Har de satt en standard som nå kommer Norge som løpenasjon til gode? Følger andre løpere samme filosofi? Og Sindre, som kjenner treningsfilosofien godt, får spørsmålet om hva mosjonister kan lære av Ingebrigtsen.
Trioen diskuterer også det gledelige løpet til Karoline Bjerkeli Grøvdal på 14.51 på 5000, og kommer innom både Vedvik, Svela, Nordstad Moen, Halle Haugen og Gilje Nordås som har levert varene den siste tiden. Det går mot et spennende NM på Hamar. Et mesterskap Kristian forøvrig har bestemt seg for å delta i. Etter 5000 m på 15.02 i Heusden, har han bestemt seg for 10 000 i NM. Maratonoppkjøringen mot Berlin blir utsatt.
Avslutningsvis kommer herr Buraas med en oppsiktsvekkende uttalelse da han blir konfrontert med at han trener mer enn på lenge. Har han løpt sitt siste mesterskap?

Support the show

Kontakt Breaking Marathon Limits

Følg oss her:
Instagram | Facebook | Youtube | Patreon
Andre hendvendelser kan sendes til
Breakingmarathonlimits@gmail.com