Breaking Marathon Limits

På innsiden av Nordstad Moens rekordløp

September 02, 2019 Jann Post, Kristian Ulriksen Season 1 Episode 19
Breaking Marathon Limits
På innsiden av Nordstad Moens rekordløp
Show Notes

Lørdag kveld satte Sondre Nordstad Moen norsk rekord på 10 000 meter i Kristiansand med 27.24.78. Dermed slettet han Are Nakkims 32 år gamle rekord. Henrik Ingebrigtsen dukket overraskende opp og hang på i nesten 8 km. Kristian og Jann var tilstede i kulissene og møtte mange av de involverte på sin vei. Bli med Sondre Nordstad Moen og Henrik Ingebrigtsen på nedjogg. Møt Sondres trener Renato Canova under og etter løpet. Haren Erik Udø Pedersen forteller om løpsopplevelsen og presset i forkant. Arrangør og pådriver Finn Kollstad følger spent med fra sidelinjen.
Kvelden avsluttes på hotellrommet til Nordstad Moen som prøver å sette ord på rekordopplevelsen, snakker om problemene han har vært igjennom og planene for fremtiden.

Men dagen starter et helt annet sted. Jann og Kristian har lagt langturen til Perseløpet like ved Jessheim, og Kristian har fått beskjed av coach Nordstad Moen om å løpe 40 km i 3.30 fart per kilometer. Det gjør han nervøs. Hør hvordan det gikk, før gutta slenger seg på siste fly til Kristiansand og rekker rekordløpet der med et nødskrik.

Support the show

Kontakt Breaking Marathon Limits

Følg oss her:
Instagram | Facebook | Youtube | Patreon
Andre hendvendelser kan sendes til
Breakingmarathonlimits@gmail.com