Breaking Marathon Limits

New York Marathon og tidenes treningsleir

October 31, 2019 Jann Post, Kristian Ulriksen og Jack Waitz Season 1 Episode 27
Breaking Marathon Limits
New York Marathon og tidenes treningsleir
Show Notes

På søndag arrangeres verdens største maraton, New York Marathon. I Norge vil det fantastiske storbyløpet for alltid forbindes med Grete Waitz, som vant hele 9 ganger mellom 1978 og 1988. Jann tar derfor turen til Jack Waitz for å få noen historier fra den gang Grete herjet i New Yorks gater. Det gir et lite innblikk i et stort stykke norsk idrettshistorie. Grete ble stor i USA og Jack forteller blant annet hvordan det var å gjeste det hvite hus. Med på veien blir det også noen maratontips og litt høytlesning fra en av Gretes håndskrevne treningsdagbøker.

Kristian har akkurat løpt Valencia halvmaraton og har blitt med sin trener Sondre Nordstad Moen på høydetrening i Italia. Vi får første rapport fra tynnlufta. Hvordan er det å være på samling med en som akkurat løp halvmaraton på 60.15 og som trener for å kunne løpe under europarekorden på maraton om 5 uker?

Jann skal løpe New York Marathon. Det blir hans første seriøse maraton på 19 måneder. Gutta runder av med en kjapp prat om ambisjonene før startskuddet smeller denne helgen.

Support the show

Kontakt Breaking Marathon Limits

Følg oss her:
Instagram | Facebook | Youtube | Patreon
Andre hendvendelser kan sendes til
Breakingmarathonlimits@gmail.com