Slet ikke LIVE!

Bevar vores udskoling: Politikerne får gaver med hjem

May 29, 2020 Herskindsigt Season 1 Episode 27
Slet ikke LIVE!
Bevar vores udskoling: Politikerne får gaver med hjem
Show Notes

Der er sket det dejlige, at vi har fået lov at vende tilbage på vores redaktion på skolen. Og så er Jesper endda også tilbage efter et par ugers fravær.

Styregruppen bag Herskind - Det Unikke Fællesskab har knoklet for at skrive en rapport færdig. Rapporten fortæller, hvorfor lokalpolitikerne skal bevare udskolingen på Herskind Skole og Børnehus, og den kommer nærmest lige fra trykkeriet.

To medlemmer af Undervisnings- og Børneudvalget, Trine Frengler (S) og Bent Jacobsen (V), mødte op på skolen fredag formiddag for at tage imod rapporten og få overrakt en kuffert med underskrifter fra lokale borgere for bevarelse af udskolingen.

Vi lytter med fra vores afmærkede område, og vi får selvfølgelig også et interview med politikerne. Else Thomsen fra styregruppen fortæller bagefter, hvordan det har været at skrive rapporten.

Jesper har en vild lyd med, Jakob opfører sig altid perfekt i trafikken, og onsdag den 10. juni (ikke mandag den 8. juni, som vi får sagt i udsendelsen) skal vi alle stille skoene - ikke træskoene. Det må du hellere høre nærmere om.

Podcasten får du allerede fredag, fordi den er færdig fredag.

Det er ultralokalt, det er dejligt, og det er lækker lyd.
Til DIG!

Værter: Jesper Rabes Laursen og Jakob Houg Jakobsen.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til podcast@herskindsigt.dk, eller du kan lægge en besked på vores telefonsvarer, som har nummer 6466 1649. Vi har også en hjemmeside, herskindsigt.dk, ligesom du kan følge os på Instagram og Facebook.

Kend dit lokalområde og lyt til dine ultralokale nyheder hos os.

Hvis du har kommentarer eller gode idéer til vores program, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til sletikkelive@gmail.com eller find os på Facebook og Instagram. Du må også gerne sende en sms eller ringe til os på 9180 1616 og lægge en besked på telefonsvareren.

Værter: Jesper Rabes Laursen & Jakob Houg Jakobsen