Slet ikke LIVE!

Vi får besøg af Herskind Borgerforening

June 06, 2020 Herskindsigt Season 1 Episode 28
Slet ikke LIVE!
Vi får besøg af Herskind Borgerforening
Show Notes

I dag har Jakob besøg af Frederik Eberhardt og Allan Clemmensen, henholdsvis formand og næstformand i Herskind Borgerforening. Vi skal høre lidt om foreningen og om, hvordan man som borger nemt og billigt kan støtte arbejdet med at vedligeholde legepladsen på Fuglevænget i Herskind.

Vi ringer også til Sofie Boesen, som er medarrangør af en større happening på Fælleden i Skanderborg på onsdag den 10. juni. Her skal du stille dine sko, så de kan repræsentere dig.

Der er lidt servicemeddelelser, og til slut vil vi gerne have dine idéer til, hvordan vores podcast skal lyde, og hvad den skal indeholde, når vi  vender tilbage i august efter at have holdt fri hele juli.

Her finder du Børnenes Tale fra Herskindskolen News: https://www.youtube.com/watch?v=GGFjaFqa-gY

Her finder du Herskind Borgerforening: https://da-dk.facebook.com/herskindborgerforening/

Her finder du mere om næste uges happening på Fælleden: https://www.facebook.com/BevarLandsbyskolerne/

Værter: Jesper Rabes Laursen og Jakob Houg Jakobsen.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til podcast@herskindsigt.dk, eller du kan lægge en besked på vores telefonsvarer, som har nummer 6466 1649. Vi har også en hjemmeside, herskindsigt.dk, ligesom du kan følge os på Instagram og Facebook.Kend dit lokalområde og lyt til dine ultralokale nyheder hos os.

Hvis du har kommentarer eller gode idéer til vores program, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til sletikkelive@gmail.com eller find os på Facebook og Instagram. Du må også gerne sende en sms eller ringe til os på 9180 1616 og lægge en besked på telefonsvareren.

Værter: Jesper Rabes Laursen & Jakob Houg Jakobsen