Den Dybe Tallerken

Den Dybe Tallerken #018 - Micky Weis & Loui Andersen

January 10, 2021 Daniel Paarup
Den Dybe Tallerken
Den Dybe Tallerken #018 - Micky Weis & Loui Andersen
Show Notes

Den Dybe Tallerken #018 med Micky Weis og Loui Andersen


Micky Weis, online marketing geni, der til dagligt arbejde meget med sociale medier og strategier for online marketing og har arbejdet sammen folk som Christian Stadil. Ydermere er han en af mine bedste kammerater der aldrig er bange for at sige sin ærlige mening. Altid en mega fornøjelse at have ham på podcasten! Hans episode fra 2020 er den mest hørte, så den kan man høre bagefter hvis ikke man allerede har hørt den.


Loui Andersen, der er uddannet designer på designskolen i københavn og er et menneske jeg altid har kunne dele mine skøre tanker med igennem de sidste 20 år. Han er et af de mest kreative mennesker jeg er stødt på.

Vi var sammen på en designopgave for at lave forsiden til Nicolaj Møller’s kogebog (Chefkok på restaurer treetop) i min verden et kreativt geni, der ikke er banger for at tænke design ud i verdensbilledet.


Det var derfor en kæmpe fornøjelse at sætte disse to mennesker overfor hinanden, som jeg i min dagligdag tit bruger som sparringspartnere i livet til en snak om marketing, hvor verden er på vej hen, og om ro og hvordan vi finder det. 


Følg Micky Weis på instagram på

Mickyweisen


Følg også podcasten her på Instagram på 

ddt.podcast