Fantoomgroei

Gaat het kabinet miljarden verspillen?

February 03, 2022 Hendrik Noten & Sander Heijne Episode 47
Fantoomgroei
Gaat het kabinet miljarden verspillen?
Show Notes

Het nieuwe kabinet heeft tientallen miljarden gereserveerd om klimaatverandering tegen te gaan en om af te rekenen met de stikstofcrisis. Op het eerste gezicht lijkt het een prachtige ontwikkeling voor progressief Nederland. Maar is dat wel zo? Want het is nog onduidelijk hoe het kabinet dit geld wilt uitgeven. Bovendien is het de vraag of we  überhaupt voldoende werknemers hebben om al die mooie woorden om te zetten in daden.

Kortom, moeten we blij zijn met de fondsen, of staat het kabinet op het punt om miljarden te verspillen? Sander en Hendrik bespreken het met econoom Wimar Bolhuis.

En natuurlijk kun je nog altijd Vriend worden van deze Show. Als Vriend stel je Hendrik en Sander met een kleine donatie in staat om deze podcast voort te zetten. Bovendien kunnen Vrienden van de Show meepraten over de stelling van de week, en verloten we elke week een boek onder onze vrienden.

Dus wil je meepraten? Of vind je dit simpelweg een fijne podcast die je wil steunen? Ga dan nu naar https://vriendvandeshow.nl/fantoomgroei en word ook vriend!