סיידנוט - פודקאסט מבית מגזין ARE
סיידנוט הוא פודקאסט מבית מגזין האופנה הישראלי ARE פודקאסט בו ידברו עורכות המגזין עמית זאנטקרן ורעות זאנטקרן עם מגוון אורחים על נושאים שונים במטרה לדחוף את התעשייה הישראלית, לתת במה לכשרונות חדשים וגם סתם להעביר את הזמן.
סיידנוט - פודקאסט מבית מגזין ARE
סיידנוט - לקראת פריז 2024: על הלבוש לאולימפיאדה ושערוריית נייק
•
Are Mag
•
Season 2
•
Episode 15
Use Left/Right to seek, Home/End to jump to start or end. Hold shift to jump forward or backward.
בפרק החדש של הפודקאסט מדברות עורכות המגזין על אירוע הספורט הגדול בעולם, אולימפיאדת פריז 2024. זו שממונת בפעם הראשונה על ידי קונגלמורט האופנה הגדול בעולם. אז מה נראה באולימפיאדה? איך יראו המדים של הנבחרות מהעולם? ומה עשתה ענקית הספורט נייק בעיצוב מדי הנבחרת האמריקאית שעורר כזו סערה?
סיידנוט - (הערת שוליים באנגלית) הוא הפודקאסט החדש של מגזין האופנה הישראלי אר. בו יארחו עורכות המגזין עמית ורעות זאנטקרן אנשי תעשייה כותבים ואמנים. וידברו על תרבות, קיימות, יצירה ישראלית והתפתחות תעשייה האופנה.
כתיבה והפקה - הילה גורנת