HÅB - styrket ud af krisen

#25 Mads Sebbelov - psykoterapeut og forkæmper for organdonation. Om tabet af sin kun 15 årige datter

March 05, 2021 Mads Sebbelov Season 2 Episode 25
HÅB - styrket ud af krisen
#25 Mads Sebbelov - psykoterapeut og forkæmper for organdonation. Om tabet af sin kun 15 årige datter
Show Notes

Mads Sebbelov er oprindeligt uddannet maskiningeniør, og har arbejdet for store firmaer som HOFOR, COWI og Haldor Topsøe, foruden hans egen ingeniørvirksomhed MS Consult.

Efter at have fundet ud af, at hans liv ikke var tilfredsstillende hverken arbejdsmæssigt eller privat, og han søgte hjælp via psykoterapien, begyndte han at uddanne sig til psykoterapeut selv.

Efter en 4 årig uddannelse som psykoterapeut med et analytisk fundament indenfor biopsykologien, tog han springet, og startede i 2019 op som selvstændig psykoterapeut med virksomheden ’Sund stress’.

Her hjælper Mads andre med at fremme stressreducerende adfærd og følelsesmæssig intelligens, ved at kombinere og anvende coaching og mentoring teknikker fra erhvervs – og sportslivet med psykoterapiens verden ved at arbejde med integrerede udviklingsprocesser, stressterapi og coaching, problemløsende psykoterapi, psykomentoring og parterapi.

Efter at Mads mistede sin datter Josephine i foråret 2020 pga. et hjertesvigt, har han arbejdet sig igennem sin sorg, og er i dag ivrig fortaler for organdonation som et aktivt fravalg, i stedet for som det er i dag, et aktivt tilvalg.

Kontakt info:

Mobil: +45 4081 8582 

Email: [email protected]

Hjemmeside: www.msebbelov.dk

Facebook:

Mads Sebbelov - tag stilling til organdonation


God fornøjelse ;-)