HR-podden

8: Stillingsannonsen - på tide med en modernisering? Employer Branding-tips med markedsfører, journalist og LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes

June 29, 2022 Anne Lise Heide Season 1 Episode 8
HR-podden
8: Stillingsannonsen - på tide med en modernisering? Employer Branding-tips med markedsfører, journalist og LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes
Show Notes

Fredrik Fornes har kastet et kritisk blikk på dagens stillingsannonser og har påpekt klisjeer og fallgruver i sin LinkedIn-feed, til stående ovasjon fra tusenvis av følgere. Det er lett å la seg fenge av Fredrik sin humoristiske beskrivelse av alt som går galt i de stillingsannonsene som ligger ute på finn.no. Han byr også på kreative og praktiske tips til hvordan skrive bedre stillingsannonser, og hva som er viktig når du skal nå ut til potensielle arbeidstakere. 
 
Har du gått glipp av Fredrik sine engasjerende innlegg på LinkedIn? I denne episoden får du en kort oppsummering og veldig konkrete tips til hvordan skrive litt bedre stillingsannonser. Velkommen til dagens episode av HR-podden, med markedsfører, journalist, foredragsholder – og ikke minst, LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes fra Hubify.

---------

Fredrik Fornes er journalist og hadde over 10 år bak seg i Stavanger Aftenblad da han tok steget over til markedsføring. I 2020 bestemte han seg for å teste ut LinkedIn for å bygge merkevare for selskapet han jobbet for.

På ett år nådde han over én million visninger på innleggene sine – og vant prisen til «Årets talent» under Social Media Days 2021. Siden har han holdt foredrag om og hjulpet bedrifter med LinkedIn, sosiale medier og kommunikasjon – deriblant utforming av gode stillingsannonser.