HR-podden

29: Hvordan få tid til alt i en hektisk hverdag, med forfatter og foredragsholder Cecilie Thunem-Saanum

November 23, 2022 Anne Lise Heide Season 1 Episode 29
HR-podden
29: Hvordan få tid til alt i en hektisk hverdag, med forfatter og foredragsholder Cecilie Thunem-Saanum
Show Notes

Er du en av dem som sliter med å rekke med alt du skulle ha gjort i hverdagen? Kommer du ofte hjem fra jobb og lurer på hvor dagen egentlig ble av? 

Kanskje funderer du på hva i all verden du brukte tiden på, fordi to-do-listen er like lang når du drar hjem, som den var da du kom på jobb. Du er nok ikke alene om å ha det slik. Og du er heller ikke alene om å føle at du ikke alltid strekker til.  

Tiden er vår viktigste ressurs, og det er kanskje viktigere enn noen gang å ha et aktivt forhold til hvordan du bruker tiden din. En som har vært bevisst på dette lenge er Cecilie Thunem-Saanum. I 2015 skrev hun boken «Tid til alt. Gjør mer av det du tror på.»

Jeg er stolt og glad for å ha Cecilie som ukens gjest i HR-podden, og hva kan vel passe bedre enn å få noen gode og verdifulle tidsprioriteringsråd, nå som julestria står for døren.
 
Cecilie Thunem-Saanum er en prisvinnende foredragsholder innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader – og hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter, med hele landet som arbeidssted.