HR-podden

34: Om verdien av den gode samtalen, med Berta Lende Røed, Fuelbox

December 28, 2022 Anne Lise Heide Season 1 Episode 34
HR-podden
34: Om verdien av den gode samtalen, med Berta Lende Røed, Fuelbox
Show Notes

I denne episoden får du møte relasjonsarkitekt Berta Lenda Røed og lære mer om hva som skal til for å skape gode relasjoner, både på arbeidsplassen og hjemme.

Berta Lende Røed startet sitt selskap FuelBox i 2013. Ikke fordi hun hadde en genial businessidè, men fordi hun savnet de gode samtalene med sin mann. Men hun forstod raskt at det ikke bare er i parforholdet vi trenger å snakke sammen, for å ha det bra sammen og for å lykkes sammen. 

I dag jobber hun og hennes 8 ansatte med organisasjoner over hele verden, for å utvikle og styrke mennesker, ledelse og kultur gjennom gode samtaler.

Selskapet har fått en sentral posisjon i forhold til det å skape gode samtaler på arbeidsplassen. Berta og hennes team har hatt ledersamlinger for ledergrupper i India, Kenya, Polen, Thailand, USA, Sverige, Tyskland, Danmark, UK og Dubai.

I 2019 holdt Berta sin egen TED Talk; Ignite curiosity. Fuel connections

Det er en stor glede å ha Berta som gjest i denne romjulsepisoden av HR-podden. Vi tenker at julen er en fin tid for relasjonsbygging og de gode samtalene med familien, og så håper vi at du også kan ta med deg verdifull inspirasjon til en fantastisk start på 2023 når Berta gir sine beste tips til relasjonsbygging på arbeidsplassen.