HR-podden

35: Hva innebærer det å jobbe agilt i HR-avdelingen, med Sarah Gordon i FINN.no

January 04, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 35
HR-podden
35: Hva innebærer det å jobbe agilt i HR-avdelingen, med Sarah Gordon i FINN.no
Show Notes

Mange er nysgjerrig på dette med agile arbeidsmetoder, og denne type smidig arbeidsmetodikk har blitt adoptert i mange miljøer, herunder HR. 

Jeg har vært på kurs og workshops om agil arbeidsmetodikk mange ganger tidligere og synes noen ganger det er litt vanskelig å få tak på hva man egentlig mener, men når Sarah Gordon forklarer hvordan de jobber SCRUM’ish i FINN.no er det lett å forstå og fristende å prøve ut noe tilsvarende.

I denne episoden får du høre hvordan HR-avdelingen til finn.no etablerte ny arbeidsmetodikk under pandemien og hva det innebærer i praksis. Tusen takk til Sarah for verdifull deling. 

Sarah Gordon har 15 års fartstid fra FINN.no innen ulike fagområder og avdelinger i FINN; markedsføring, innsikt- og analyse samt HR de siste 8 årene. Jobbet før dette flere år i USA med analyse og markedsføring. Bakgrunn: Sivilmarkedsfører fra BI og Master i International Business Management ved EAE, Barcelona.

Vil du lære mer om agile arbeidsmetoder? Sjekk også ut finn sine egne podcast-episoder om smidig-metodikk og SCRUM i HR her:  

https://podcasts.apple.com/no/podcast/finnurlig-metode/id1602653384