HR-podden

36: Hva skal til for å bli Norges beste arbeidsplass, med Anna Gjerlaug i Cisco Norge

January 11, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 36
HR-podden
36: Hva skal til for å bli Norges beste arbeidsplass, med Anna Gjerlaug i Cisco Norge
Show Notes

Cisco Norge har et av verdens ledende teknologimiljøer for utvikling av videokonferanseutstyr. 

I 2021 ble selskapet kåret til Norges beste arbeidsplass av det internasjonale analyse- og rådgivningsselskapet Great Place to Work. I undersøkelsen oppga hele 95 prosent av de ansatte at arbeidsplassen var et fantastisk sted å jobbe. Med 500+ medarbeidere fra 53 ulike nasjonaliteter er mangfold noe som gjenspeiler hverdagen i IT-selskapet på Lysaker.  

Gjennom sitt unike fordelsprogram har Cisco lagt stor vekt på tiltak som er med på å gi arbeidstakere såkalt «work-life balance». Eksempelvis får alle ansatte fri på bursdagen sin og en «Day for Me» i kvartalet for å koble av og tilbringe tid sammen med familien. Gjennom «Time2Give» kan man velge å donere opptil ti arbeidsdager til et godt formål. En såkalt «Green Settle-in Bonus», skal få nyansatte til å velge miljøvennlige alternativer enten det gjelder transport til arbeidsplassen eller tiltak i hjemmet.  

I denne episoden får du møte Head of People & Culture, Anna Gjerlaug. Anna har lang erfaring innen HR, og hennes store lidenskap for mennesker og kulturbygging har gitt henne en unik og viktig rolle i et globalt selskap. Hun deler gledelig sine beste tips til hvordan man kan skape gode opplevelser for ansatte, uavhengig om de befinner seg på kontoret eller på hjemmekontoret.