HR-podden

37: Hva du bør vite om helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, med Karine Einang i Einang Safety

January 18, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 37
HR-podden
37: Hva du bør vite om helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, med Karine Einang i Einang Safety
Show Notes

Hva er egentlig HR sitt ansvar i forhold til HMS-arbeidet i virksomheten? Mange på HR er rett og slett usikker på dette med HMS, hva som er arbeidsgiver sine plikter i forhold til helse, miljø og sikkerhet og hva som er HR sitt ansvar i dette arbeidet. I denne episoden forsøker vi å rydde opp i begrepene og samtidig tydeliggjøre hva det innebærer å jobbe med HMS på en arbeidsplass. Du får også helt konkrete tips til HMS-arbeidet i virksomheten.  

Ukens gjest er Karine Einang i Einang Safety. Karine har en svært variert bakgrunn, hun har bl.a. jobbet som brannsjef og som HR-leder. Hun har en bachelor i Risk Management, er utdannet HMS-ingeniør og branningeniør, og har med påfølgende studier i beredskapsledelse, samt utdanning fra Norges Brannskole og Politihøgskolen.  
 

Karine er glad i å skrive, og er forfatter av boken «Hjelp, jeg har blitt sjef!», samt medforfatter i bestselgeren «The recipe for success» sammen med USA sin nr. 1 suksess-coach Jack Canfield. 

 

Karine jobber i  Einang Safety Consult AS, og har som mål å bidra til at de hun møter på sin vei skal ha en trygg og kjekk dag på jobben. Følg henne gjerne på LinkedIn for inspirerende tips til hvordan skape et godt og trygt arbeidsmiljø.