HR-podden

40: Er det viktig å ha mot i HR-rollen, med Anna Svanberg og Jannecke Bugge i BRAVE Leadership

February 08, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 40
HR-podden
40: Er det viktig å ha mot i HR-rollen, med Anna Svanberg og Jannecke Bugge i BRAVE Leadership
Show Notes

Ukens episode av HR-podden handler om mot. Hva innebærer det å være modig? Og er det egentlig nødvendig å være modig når du jobber med HR? 

Helt klart, mener ukens gjest i HR-podden. Det å være modig handler om å lede med hjertet, med hele seg, og det er både viktig og vanskelig når du føler deg litt alene i HR-rollen.

I 2022 etablerte Anna Svanberg og Jannecke Bugge selskapet BRAVE Leadership der deg fronter betydningen av å ha mer mot i næringslivet.  Jeg ble litt nysgjerrig på hva det innebærer å ha mot på jobben og om dette virkelig er viktig for HR.

Visste du forresten at du kan trene deg til å bli mer modig. Her får du tipsene til hvordan trene og mange gode grunner til hvorfor du bør gjøre det.


Budskapet er at vi trenger mot, fordi det er det motsatte av komfort. For om du er helt ærlig med deg selv, når du er modig, beveger du deg vekk fra komfortsonen og inn i det ukjente. Det er der læring og utvikling skjer, og vi trenger mot for å ta sats. Heldigvis er mot en ressurs vi alle har i oss, og vi kan trene oss på å bli modigere i hverdagen vår.

Anna og Jannecke har satt seg som mål å gjøre verden modigere! Det er BRAVE Leadership sin visjon, og den lever de helhjertet når de er ute og trener ledere og medarbeidere i ulike sammenhenger. De har begge arbeidserfaring fra HR, lederskap og fra det å være konsulenter, og hevder at det å stå i dagens arbeidsliv, det krever mot!