HR-podden

42: Hvordan jobbe strategisk med kompetanseutvikling, med Hege Marie Mandt, Learnify

February 22, 2023 Anne Lise Heide Season 1 Episode 42
HR-podden
42: Hvordan jobbe strategisk med kompetanseutvikling, med Hege Marie Mandt, Learnify
Show Notes

Mange HR-avdelinger sliter med å få ordentlig grep om kompetanseutviklingsarbeidet i sin virksomhet. Hvordan designer vi kompetanseutviklingstiltak som virker? Og hvordan kan vi måle om det vi gjør har ønsket effekt?

Dette og mange andre spørsmål står høyt på HR sin agenda i disse dager, sammen med behovet for å lage en helhetlig kompetansestrategi som sikrer at virksomheten har kompetansen til å levere på strategiske mål i fremtiden.

I denne episoden med Hege Marie Mandt fra Learnify får du konkrete råd til hvordan du kan jobbe strategisk med kompetanseutvikling i din virksomhet. Her snakker vi om alt fra sentrale prinsipper for læring til hvordan få til 70:20:10 modellen i praksis.

Her får du en kort introduksjon til Hege og hennes nystartede virksomhet Learnify:

Med seks års erfaring fra forskningsarbeid innenfor læringsmetodikk og elleve år i næringslivet, har jeg lenge vært opptatt av hvordan vi kan bruke forskningen om læring og utvikling for å hjelpe virksomheter med vekst og omstilling. Sammen med min partners kompetanse knyttet til utvikling av strategi, teknologiløsninger, arkitektur og operasjonsmodeller for læring, har vi brukt 2022 til å bygge opp verktøy og tjenester for å hjelpe virksomheter å lykkes med læring og utvikling. 
 
Vi gleder oss veldig til å lansere i 2023.

Du finner mer om Learnify og Hege sitt arbeid her:  https://www.learnify.one/